لیست اخبار صفحه :48
نشست هم اندیشی و آموزشی بسیج ملی پیشگیری از مسمومیت با گاز مونوکسید کربن و مرگ ناشی از آن با حضور معاون فرماندار، رییس شبکه بهداشت و درمان، بخشدار مرکزی، تیم کارشناسان بهداشتی و نمایندگان ادارات و سازمان های تاثیرگذار در تامین ارتقای ایمنی شهر، در فرمانداری شهرستان کوار برگزار شد.

نشست هم اندیشی و آموزشی بسیج ملی پیشگیری از مسمومیت با گاز مونوکسید کربن و مرگ ناشی برگزار شد.

برگزاری جشنواره غذای سالم بومی محلی در مرکز خدمات جامع سلامت امیرالمومنین(ع) کوار

در جشنواره غذای سالم بومی محلی در مرکز خدمات جامع سلامت امیرالمومنین(ع) 30نوع غذای سالم و سنتی تهیه شده به دست بانوان داوطلبین سلامت شهری شهرستان کوار به نمایش گذاشته شد.

در راستای اجرای بسته خدمات پایه سلامت کارکنان دولت،جلسه توجیهی در زمینه اجرای برنامه سلامت کارکنان با حضور پیام گزاران سلامت ادارات شهرستان کوار برگزارشد.