در کوار عنوان شد: میانسال نسبت به علایم افسردگی باید هوشیار باشند

در کوار عنوان شد: میانسال نسبت به علایم افسردگی باید هوشیار باشند

این کارگاه آموزشی با هدف محوریت مراقبت در کهنسالی،پیشگیری از افسردگی در پیری و تأکید بر بهداشت روان در سالمندی،با حضور داوطلبان سلامت شهرستان در مرکز جامع سلامت امیر المومنین(ع) کوار برگزار شد.

کارکنان کوار در سوگ شهادت پیشوای چهارم شیعیان

کارکنان کوار در سوگ شهادت پیشوای چهارم شیعیان

در سالروز شهادت امام زین العابدین(ع)، مراسم عزاداری آن امام همام با حضور کارکنان مرکز آموزش مهارتی و حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی و شبکه بهداشت و درمان کوار برگزار شد.

کارگاه آموزشی پیشگیری از رفتارهای خودکشی و راهکارهای کاهش این آسیب اجتماعی برگزار شد.

این کارگاه آموزشی در راستای پیشگیری از خودکشی،به‌عنوان یکی از آسیب‌های اجتماعی با هدف ارتقای سطح دانش کارشناسان رابط سلامت ادارات شهرستان کوار در سالن آموزشی شبکه بهداشت کوار برگزارشد.