شرح وظایف

الف – برنامه ریزی :
 تدوین برنامه جامع عملیاتی واحد بهداشت محیط
 تدوین برنامه طرح تشدید کنترل مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی
 تدوین برنامه طرح بسیج سلامت نوروزی
 تدوین پایش از واحدهای بهداشت محیط مراکز بهداشتی درمانی تابعه
 تدوین برنامه رسیدگی به شکایات مردمی واصله از سامانه مدیریت ارتباطات مردمی وزارت بهداشت
 تدوین برنامه زمان بندی نمونه برداری از آب و مواد غذایی 
 تدوین برنامه اقدامات پیشگیرانه از بروز بیماری های روده ای

ب- اقدامات اجرایی :
 بازدید ار مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی
 ارجاع پرونده واحدهای صنفی متخلف به مراجع قضایی و تعزیرات حکومتی
 رسیدگی به شکایات مردمی در زمینه بهداشت محیط ، مواد غذایی ، دفع غیر بهداشتی فاضلاب ، زباله و ........
 اجرای حکم تعطیل واحدهای صنفی غیر بهداشتی در راستای اجرای ماده ۱۳ قانون مواد خوردنی و آشامیدنی
 اجرای دستور العمل های واصله از معاونت امور بهداشتی دانشگاه
 بازدید از مراکز درمانی و بیمارستان های تحت پوشش
 نمونه برداری از مواد غذایی در سطح عرضه
 اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی
 اجرای طرح تشدید کنترل مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی
 توقیف و جمع آوری مواد غذایی و بهداشتی غیر مجاز و تاریخ مصرف گذشته از سطح مراکز و اماکن
 پایش واحد های بهداشت محیط مراکز تابعه

هماهنگی :
الف – درون بخشی :

 هماهنگی با ریاست مرکز بهداشت و معاون بهداشتی مرکز در خصوص اجرای برنامه های بهداشت محیط

 هماهنگی با معاونت درمان دانشگاه در خصوص بازدید از بیمارستان ها و مراکز درمانی
 هماهنگی با آزمایشگاه کنترل مواد غذایی در خصوص ارسال نمونه برداری های انجام شده از سطح عرضه به آزمایشگاه
 هماهنگی با آزمایشگاه آب در خصوص پذیرش نمونه های ارسالی از مراکز تابعه و سایر مراکز
 هماهنگی با واحد آموزش بهداشت در زمینه برنامه های آموزشی
 هماهنگی با واحد بهداشت مدارس در خصوص بررسی وضعیت بهداشتی مدارس

ب – برون بخشی :
• هماهنگی با مراجع قضایی در خصوص رسیدگی به پرونده تخلفات بهداشتی و مواد غذایی
• هماهنگی با کلانتری های مناطق تحت پوشش در در خصوص اجرای احکام قضایی
• هماهنگی با اتحادیه های اصناف و مجامع امور صنفی

 هماهنگی با ادارات آب و فاضلاب شهری و روستایی

 هماهنگی با دامپزشکی

آمــــوزش :
 آموزش بدو خدمت و حین خدمت پرسنل بهداشت محیط
 برگزاری کارگاه های آموزشی
 آموزش دانشجویان بهداشت محیط معرفی شده به واحد بهداشت محیط
 آموزش متصدیان واحدهای صنفی مرتبط با مواد غذایی و اماکن عمومی از طریق برگزاری جلسات آموزشی و آموزشگاههای بهداشت اصناف