• 1402/02/12
  • - تعداد بازدید: 19
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار

توصیه های تغذیه ای در مورد خوردن چای

.

 
یکی از نوشیدنی های پرطرفدار در جهان و ایران چای میباشد.نوشیدنی پرطرفداری که پررنگ آن میتواند تهدید کننده سلامت بوده و ضربان قلب و فشارخون را افزایش دهد.
 

چای پر رنگ سبب چه عوارضی دارد؟

در اینجا به مهمترین مضرات و آسیب های چای پررنگ اشاره میکنیم که عبارتند از:

1-ادرار آور و اتلاف کننده آب بدن
2-ایجاد کننده یبوست
3-افزایش ضربان قلب
4-افزایش فشارخون
5-ایجاد سوزش در ناحیه سینه و قلب
6-تداخل با جذب آهن غذا
7-ایجاد بی قراری و بی خوابی 
8-افزایش اضطراب

چه گروه هایی از افراد در اثر استفاده از چای پررنگ بیشتر در معرض خطر هستند؟

حال با توجه به این نکات گروه هایی از افراد در صورت استفاده زیاد از چای پررنگ در معرض خطر هستند که شامل:

1-افراد مبتلا به کم خونی ناشی از فقر آهن

2-مبتلایان به ریفلاکس و زخم معده

3-افراد دارای سابقه مشکلات قلبی

4-خانم های باردار

5-افراد مبتلا به سنگ های کلیوی 

رعایت این نکته برای همه افراد ضروری است که تا یک ساعت قبل یا بعد از غذای حاوی منابع آهن و همچنین در شب به ویژه ساعات پایانی شب از مصرف چای پررنگ خودداری کنند.

«پریسا منوچهری فرد» کارشناس تغذیه شبکه بهداشت شهرستان کوار

 
  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 77883
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید