تجلی حضور کارکنان کوار در راهپیمایی 13 آبان

تجلی حضور کارکنان کوار در راهپیمایی 13 آبان

همزمان با حضور مردم ولایت مدار ایران اسلامی در راهپیمایی سیزده آبان سالروز تسخیر لانه جاسوسی،کارکنان شبکه بهداشت و مرکز آموزش مهارتی و حرفه ای علوم پزشکی با حضور پرشور خود روز مبارزه با استکبار جهانی و روز دانش آموز را گرامی داشتند.

همایش بزرگ پیاده روی روز جهانی غذا در کوار

همایش بزرگ پیاده روی روز جهانی غذا در کوار

به مناسبت روز جهانی غذا ،همایش پیاده روی همگانی و توزیع صبحانه سلامت با حضور رییس شبکه بهداشت و درمان،رییس اداره ورزش جونان،کارکنان شبکه بهداشت و مرکزآموزش مهارتی و حر فه ای علوم پزشکی برگزارشد.

در کارگروه سلامت امنیت غذایی کوار تاکید شد: عواقب خطرناک بیماری هاری باید اطلاع رسانی شود.

جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان کوار با محوریت فعالیت سازمان ها در زمینه کنترل بروز حیوان گزیدگی و تاکید بر آموزش جامعه در زمانی که با دام سروکار دارند برگزارشد.

دیدار رییس و کارکنان شبکه بهداشت با فرمانده نیروی انتظامی کوار

دیدار رییس و کارکنان شبکه بهداشت با فرمانده نیروی انتظامی کوار

همزمان با بزرگداشت هفته نیروی انتظامی رییس شبکه بهداشت و درمان کوار به همراه کارکنان این شبکه با حضور در دفتر فرماندهی نیروی انتظامی این هفته را به فرمانده انتظامی شهرستان و همکاران به عنوان حافظان نظم و امنیت شهرستان تبریک گفتند.