• 1400/03/23
به گزار ش روابط عمومی مرکز آموزش مهارتی و حر فه ای علوم پزشکی

چهارمین دوره تزریقات و پانسمان در مرکز آموزش مهارتی و حر فه ای علوم پزشکی شیراز

معاون مرکز آموزش مهارتی و حرفه ای علوم پزشکی از برگزاری چهارمین دوره آموزش حضوری مهارت آموزان «تزریقات و پانسمان» با حضور مراقبین بهداشتی شاغل در مراکز و پایگاه بهداشتی استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش مهارتی و حرفه ای علوم پزشکی معاون آموزشی مرکز با اعلام این خبر گفت: چهارمین مرحله آموزش حضوری مهارت آموزان «دوره تزریقات و پانسمان» در رشته ها ی کاردانی و کارشناسی بهداشت عمومی ،با رعایت کامل شیوه نامه های بهداشتی در مرکز آموزش مهارتی و حرفه ای علوم پزشکی برگزار شد.

«محمد افشار» افزود: این دوره که زیر نظر معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز برگزار می گردد ، مهارت آموزان به صورت کاملا علمی و تخصصی طبق کوریکولوم مصوب شده دوره تزریقات و پانسمان بطور کامل آموزش می بینند.

او اضافه کرد: این دوره آموزشی به مدت ده روز می باشد.

معاون آموزشی مرکز آموزش مهارتی و حر فه ای علوم پزشکی مهمترین هدف از اجرای این برنامه آموزشی را مهارت آموزی کارشناسان بهداشتی در راستای اجرای خدمات منطبق طرح پزشک خانواده در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شیراز عنوان کرد.

افشار،در پایان با بیان اینکه سلامت مهارت آموزان در اولویت برنامه ریزی های قرار دارد، افزود: بر اساس راهنمای تمام پروتکل‌ های بهداشتی با در نظر گرفتن فاصله استاندارد، کار چیدمان صندلی کلاس های درسی، ضدعفونی کردن کلاس ها و اطلاع‌ رسانی لازم درباره رعایت دستورالعمل‌ های بهداشتی درسایت انجام شد.