• 1399/02/02

پیام تبریک فرماندار شهرستان کوار به مناسبت هفته سلامت

شکان کاظمی فرماندار کوار با صدور پیامی فرارسیدن هفته سلامت را به عموم مردم و مدافعان سلامت جامعه، تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوار، «اشکان کاظمی» فرماندار کوار با صدور پیامی فرارسیدن هفته سلامت را به عموم مردم و مدافعان سلامت جامعه، تبریک گفت.
"بسم الله الرحمن الرحیم"
🔸تامین حداکثری سلامت عمومی مردم و جامعه، یکی از مهم ترین مولفه های زندگی انسانی، تکالیف دولت ها و بنیان توسعه پایدار در هر کشوری است.
🔸با توجه به اهمیت حیاتی مقوله بهداشت و درمان و تکریم فعالین عرصه سلامت، در کشور ما نیز هر ساله هفته اول اردیبهشت، با عنوان هفته سلامت نامگذاری شده است. در امسال و با توجه به شیوع ویروس کرونا و ایثار و از خود گذشتگی مثال زدنی کادر بهداشتی و درمانی کشور، هفته سلامت با شعار "حمایت همگانی از مدافعان سلامت” نامگذاری شده است.
🔸هفته سلامت فرصتی مغتنم برای بیان اهمیت سلامت در زندگی فردی و اجتماعی، تبیین جایگاه آن در تحقق توسعه مداوم و پایدار، اطلاع رسانی و توسعه فرهنگ سلامت و تکریم و تجلیل از مدافعان عرصه سلامت است.
🔹با وجود شیوع کرونا ویروس جدید در کشور و شهرستان ، با تلاشهای مسئولانه و شبانه روزی دکتر شمس نیا رئیس شبکه بهداشت و درمان کوار و مجموعه پزشکان، پرستاران ، پرسنل شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان حضرت فاطمه الزهرا کوار که با بکارگیری تمام توان و ظرفیت های سخت افزاری و نرم افزاری خود، در خدمت عموم مردم شریف و فهیم شهرستان هستند ، اطمینان کامل دارم با وجود این همدلی و همراهی مثال زدنی، بر این چالش بهداشتی و درمانی غلبه و فارغ خواهیم آمد.
به هر حال هفته سلامت فرصتی مغتنم برای بیان اهمیت سلامت در زندگی فردی و اجتماعی، تبیین جایگاه آن در تحقق توسعه مداوم و پایدار، اطلاع رسانی و توسعه فرهنگ سلامت است. انتظار می رود که در این هفته با اطلاع رسانی گسترده و مناسب، سطح آگاهی جامعه درباره بهداشت و سلامت به طور کلی و امنیت و سلامت غذایی به طور خاص افزایش یابد.
🔸اینجانب ضمن ارج نهادن و قدردانی از تلاشهای ارزنده ،مشارکت شبانه روزی مجموعه شبکه بهداشت و درمان و دست اندرکاران بخش سلامت شهرستان که در این روزهای سخت بیماری با توان مضاعف در خدمت خلق خدا هستند، تشکر و قدردانی کرده و آغاز هفته سلامت را به همگان تبریک عرض نموده و از خداوند متعال سلامتی، سعادت، سربلندی، بهروزی و توفیق روزافزون یکایک شما عزیزان را مسئلت خواستارم .
اشکان کاظمی
فرماندار کوار