• 1398/11/14

پایش و نظارت از مدارس مروج سلامت در شهرستان کوار انجام شد

در این طرح 26 مدرسه براساس چک لیست های ممیزی خارجی توسط تیم نظارت مدارس مروج سلامت شبکه بهداشت و درمان کوار مورد پایش قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت کوار،معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان کوار گفت: تیم واحد سلامت نوجوانان و جوانان مدارس با حضور در مدارس مجری مروج سلامت این شهرستان،فعالیتها و اقدامات انجام شده در مدرسه را بر اساس چک لیست مورد بررسی قرار داده و راهکارهای لازم را در جهت ارتقاء مدرسه ارایه کردند.

دکتر«سپیده عاشوری» افزود:در این بازدیدها برنامه جامع آموزش سلامت، ارایه خدمات بالینی در مدرسه ،شبکه داوطلبان سلامت در مدارس ،سلامت محیط مدرسه،خدمات سلامت روان و مشاوره ای در مدارس،ارتقای سلامت کارکنان مدرسه،تحرک فیزیکی و فعالیت بدنی در مدرسه،بهبود تغذیه در مدرسه مورد ارزیابی قرار گرفت.

او اضافه کرد: با هماهنگی صورت گرفته با آموزش و پرورش شهرستان کوار، مدارس مجری طرح مروج سلامت مدارس طبق چک لیست های ارزیابی طی دو مرحله از لحاظ کمی و کیفی از یک تا پنج ستاره، درجه‌بندی و سطح‌بندی و پس از ارزیابی مستندات و فعالیتهای صورت گرفته ،به تناسب امتیاز کسب شده ستاره دار شدند.

او در پایان با بیان این که این طرح به منزله یک نظام برای ارتقای سلامت است،افزود: مدرسه مروج سلامت، اقدامی مشترک با آموزش و پرورش است و تلاش می شود بستری مناسب در راستای ترویج موضوعات سلامت و پیشگیری با مشارکت فعالانه اولیا، مربیان و دانش آموزان و با رویکرد توانمندسازی دانش آموزان در زمینه مراقبت از فرهنگ خود مراقبتی صورت پذیرد.

این برنامه با همکاری همه جانبه مدیریت آموزش و پرورش و شبکه بهداشت و درمان کوار در راستای بررسی روند اجرای اهداف بهداشتی در مدارس شهرستان کوار انجام شد.

• کد خبری : 19297