• 1399/05/11

پایش عملکرد شبکه بهداشت و درمان کوار در پیشگیری و کنترل کروناویروس

معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز عملکرد شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار در پیشگیری و کنترل کرونا را ارزیابی کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان کوار، رییس مرکز بهداشت کوار با اعلام این خبر گفت: دکتر«محمدرضا کریمی» معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با حضور در شبکه بهداشت و درمان کوار اقدامات انجام شده از زمان شیوع ویروس کرونا از سوی واحدهای ستادی و محیطی این شبکه را پایش و ارزیابی کرد.

دکتر«سپیده عاشوری»افزود: معاون فنی معاونت بهداشتی و بازرس معاونت بهداشت دانشگاه در بازدید از واحدهای ستادی،مرکز جامع سلامت شانزده ساعته امیرالمومنین(ع) و محل نمونه گیری کووید 19ضمن بررسی روند ارایه خدمت در بسیج ملی مبارزه با ویروس کرونا در این شبکه در گفت گو با مسوولان کارشناسان و مراقبان سلامت بر اهمیت پیشگیری، شناسایی و آموزش به افراد مبتلا به کووید19 به عنوان شاخص های تاثیرگذار در مبارزه با این بیماری و ارتقای سلامت کشور تاکید کرد.

او اضافه کرد: همچنین در بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت امیرالمومنین (ع) که به صورت شانزده ساعته مشغول خدمت رسانی هستند،فعالیت های در حال انجام، نحوه ارایه خدمت و میزان رضایت مندی از خدمات ارایه شده، ارزیابی شد.

دکتر عاشوری،افزود: آمارهای مراجعه روزانه،روند معاینه مراجعان،فرآیندهای ارجاع و پیگیری، مستندات و اقدامات واحدهای ستادی از جمله نکات مورد بررسی معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه در این بازدید بود.

رییس مرکز بهداشت کوار هدف از این بازدید را نظارت بر برنامه کنترل و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در این شهرستان عنوان کرد و افزود: این بازدیدها بر اساس برنامه ریزی استانی برای بررسی و ارزیابی عملکرد شهرستان ها در کنترل و پیشگیری از بیماری کووید19 انجام می شود.