• 1400/07/26

واکسیناسیون دانش آموزان مقاطع متوسطه اول و دوم شهرستان کوار

بر اساس برنامه ریزی و هماهنگی های انجام شده بین مسولین شبکه بهداشت و اداره آموزش و پرورش شهرستان، واکسیناسیون دانش آموزان مقاطع اول و دوم متوسطه انجام شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان، رئیس شبکه بهداشت و درمان گفت : از چهاردهم مهرماه جاری واکسیناسیون دانش آموزان 12 تا 18 سال مدارس شهرستان کوار در ایستگاه مخصوصی در سالن واکسیناسیون 9 دی شهر کوار که صرفا برای این امر اختصاص داده شده است در حال انجام است

و تا کنون تعداد 5278 نفر از دانش آموزان شهرستان واکسینه شده اند و دانش آموزان تبعه افغان نیز مشمول این برنامهمی باشند.

دکترمردانی ادامه داد :با توجه به اینکه قرار است از ابتدای آبان ماه آینده کلاسهای درس مدارس بصورت حضوری برگزار گردد، لازم است تا پایان مهرماه همه دانش آموزان واکسینه شوند و دانش آموزان و والدین آنها به تبلیغات منفی که نسبت به انجام واکسیناسیون مشاهده شده است توجهی نکنند.