• 1399/06/12
به گزارش روابط عمومی شبکه کوار

نکوداشت روز پزشک و تقدیر از پزشکان شهرستان کوار

به مناسبت روز پزشک،از پزشکان مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاههای پزشک خانواده شهری و روستایی، تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوار،معاون بهداشتی شبکه کوار با اعلام این خبر گفت: امام جمعه کوار با همراهی رییس شبکه بهداشت و درمان و مسوول ستادگسترش شبکه کوار به پاس قدردانی از زحمات پزشکان با حضور در مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاههای پزشک خانواده شهری و روستایی، با پزشکان شهرستان دیدار و روز پزشک را به آنان تبریک گفتند.

دکتر«سپیده عاشوری» افزود: در این دیدار امام جمعه شهرستان کوار ضمن گرامیداشت روز پزشک از خدمات شبانه‌روزی پزشکان در خدمت‌رسانی به مردم و به ویژه صبر و تحملشان در چند ماه گذشته در مقابله با شیوع گسترده بیماری کووید 19 قدردانی کرد.

او در دیدار با پزشکان افزود: شیوع ویروس کرونا در جامعه، ارزش وجودی فرشتگان نجات را بیش از گذشته عیان کرده است و امروز تمام اقشار از مسئولان تا مردم قدردان ایثار و تلاش مدافعان سلامت است.

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان کوار در ادامه گفت: هم چنین دکتر«سیدعلی شمس نیا» رییس شبکه بهداشت و درمان کوار نیز با گرامی داشت روز پزشک ،جامعه پزشکان را بعنوان سفیران سلامت و تندرستی وبهروزی جامعه در روند درمانی بیماران نقش یادکرد و اقدامات ارزشمند و تلاش های خستگی ناپذیر پزشکان شهرستان کوار در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به ویژه در زمان شیوع بحران کووید19 قدردانی کرد.