• 1399/03/12

نظارت کارشناسان شبکه بهداشت و درمان کوار بر پروتکل های بهداشتی در برگزاری امتحانات پایانی در مدارس شهرستان

بازرسان شبکه بهداشت شبکه بهداشت و درمان کوار از حوزه های برگزاری امتحانات تعدادی از مدارس این شهرستان بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوار،کارشناس نوجوانان،جوانان و مدارس شبکه کوار گفت: این بازدیدها با هدف کنترل و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و حفظ سلامت دانش آموزان،مراقبین و عوامل اجرایی حوزه های امتحانی انجام شد.

«خاتون مسرور»افزود: بازرسان شبکه بهداشت و درمان کوار با حضور در مدارس شهری و روستایی ضمن بررسی بر اجرای دقیق دستورالعمل ابلاغی وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی از نظر وضعیت بهداشت محیط مدارس،از جمله تهویه مناسب فضاها، نظافت و ضدعفونی مسیرها، آبخوری، سرویس‌های بهداشتی، دیوارها، کف و سطوحی که توسط افراد زیادی لمس می‌شوند«نرده‌ها، دستگیره‌های در و پنجره‌ها، میز و صندلی‌ها» قبل و بعد از آزمون و فاصله‌ گذاری مناسب بین صندلی ‌ها در محل آزمون ورود به سالن امتحانات بررسی و ارزیابی کردند.

او اضافه کرد: پیش از اجرای آغاز امتحانات نشست هم اندیشی مشترکی با حضور مدیران، ،معلمان، کارکنان مدارس،والدین و نیروهای خدماتی مدرسه بر نظارت اجرا در زمینه پروتکل ها و سایر دستورالعمل‌های ابلاغی نیز ارایه شد.

کارشناس نوجوانان،جوانان و مدارس شبکه کواربا اشاره به نظارت جدی شبکه بهداشت و درمان کوار بر روند اجرایی دستورالعمل‌ها در مدارس افزود: بازدید از مدارس توسط تیم های نظارتی کارشناسان بهداشت شبکه با همکاری عوامل اجرایی اداره آموزش و پرورش شهرستان کوار تا پایان امتحانات امسال مدارس به خاطر شیوع کرونا به‌ صورت مستمر انجام می شود.

این بازدیدها با حضور کارشناسان سلامت نوجوانان و جوانان بهداشت مدارس،بهداشت محیط و بهداشت و حرفه ای شبکه با همکاری کادر عوامل اجرایی اداره آموزش و پرورش مدارس شهرستان کوار انجام شد.