• 1399/06/15
به گزارش روابط عمومی شبکه کوار

نظارت کارشناسان شبکه بهداشت از وضعیت آمادگی بازگشایی مدارس شهرستان کوار

رییس مرکز بهداشت کوار،ازارزیابی اجرای دستورالعمل مراقبت و کنترل بیماری کووید19این شهرستان از سوی کارشناسان بهداشت شبکه کوار در آستانه بازگشایی مدارس خبر داد.

رییس مرکز بهداشت کوا، ازارزیابی اجرای دستورالعمل مراقبت و کنترل بیماری کووید19 این شهرستان از سوی کارشناسان بهداشت شبکه کوار در آستانه بازگشایی مدارس خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوار،رییس مرکزبهداشت کوار با اعلام این خبر گفت: در آستانه بازگشایی مدارس پانزدهم شهریور، کارشناسان شبکه بهداشت و درمان کوار با حضور در مدارس شهری و روستایی ضمن بررسی بر اجرای دقیق دستورالعمل ابلاغی وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی برای بازگشایی مدارس، از نظر وضعیت بهداشت محیط مدارس از جمله ضدعفونی سطوح ،محوطه، گندزدایی میز و نیمکت‌ و شیرآلات دستشویی نظارت کردند.

دکتر«سپیده عاشوری» افزود: در این بازدیدها چک لیست پایش بازگشایی مدارس، هرآموزشگاه بطور جداگانه تکمیل و توضیحات لازم در خصوص نحوه گندزدایی و فاصله گذاری اجتماعی به مسوولان مدارس ارایه شد.

او اضافه کرد: همچنین کنترل نظارت اصول بهداشتی مواد غذایی قابل‌عرضه در پایگاه‌های تغذیه و آموزش‌های پیشگیرانه نیز مورد بررسی قرار گرفت.

او در ادامه افزود: درنشست مشترکی کارشناسان بهداشت با مدیران،معلمان،کارکنان مدارس و نیروهای خدماتی مدرسه تمهیدات لازم برای بازگشایی واحدهای آموزشی در مدارس شامل آموزش دقیق موارد پیشگیری از سوی خانواده ها معلمان، تامین ماسک مورد نیاز ، ضدعفونی کلاس ها، تهیه مواد بهداشتی اتخاذ شد.

عاشوری، با اشاره به تعامل بسیار خوب با مدیریت آموزش و پرورش شهرستان کوار گفت: تمام تلاش همکاران مان در شبکه بهداشت و اداره آموزش و پرورش شهرستان در مدارس این است که دانش آموزان با آرامش و بدون نگرانی را سال تحصیلی جدید را پشت سر بگذارند.

رییس مرکز بهداشت کواریادآورشد: باتوجه به شرایط حساس جامعه این نظارت ها بصورت مستمر توسط کارشناسان و نیز مربیان بهداشت مدارس در طول تحصیلی جدید ادامه خواهد داشت.

این بازدیدها با حضور کارشناسان واحد سلامت نوجوانان،جوانان و مدارس،بهداشت محیط، بهداشت حرفه ای و کارشناسان مبارزه با بیماری های واگیر انجام شد.

• گروه خبری :