• 1399/05/05

نظارت بر فعالیت پایگاه سنجش سلامت نوآموزان کوار

رییس مرکز بهداشت کوار از نظارت کارشناسان بهداشت کوار بر دو پایگاه سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان این شهرستان خبر داد.

سنجش سلامت نوآموزان بدو ورود به دبستان با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی با نظارت کارشناسان سلامت شبکه بهداشت ودرمان کوار انجام گرفت.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوار،رییس مرکز بهداشت کوار با اعلام این خبرگفت: کارشناسان سلامت شبکه بهداشت با حضور  در دو پایگاه ثابت سنجش سلامت دانش آموزان این شهرستان با هدف ارزیابی فرآیند کمی و کیفی خدمات تعریف شده و رعایت پروتکل های بهداشتی پیشگیری از شیوع بیماری کووید 19 بازدید کردند.

دکتر«سپیده عاشوری»افزود: در این بازدید‌ کارشناسان سلامت شبکه ضمن بررسی دستوالعمل اجرایی رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی از جمله  رعایت فاصله گذاری اجتماعی،تعبیه اتاق انتظار، نوبت دهی، چیدمان صندلی‌های افرادی که در این پایگاه‌ها ارائه خدمت می‌کنند بر اساس دستورالعمل‌ها و توصیه‌های بهداشتی مقابله با کرونا توصیه‌ها لازم ارایه شد.

او اضافه کرد: پیش از آغاز فعالیت پایگاه های سنجش نشست مشترکی با حضور مدیران،کارکنان،مسوولین پایگاه و کادر خدماتی مدرسه در خصوص فرایند اجرای سنجش،خدمات سنجش سلامت،کنترل بهداشت محیطی و فضای فیزیکی مدرسه و الزامات بهداشتی بررسی شد.

این طرح در کوار از 23 تیر آغاز شده و تا پایان مرداد ادامه دارد.