• 1399/06/25
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوار

نظارت بر بازگشایی مدارس کوار

رییس مرکز بهداشت کوار: ناظرین بهداشتی شبکه کوار در روزهای آغازین از سال تحصیلی بر اجرای جامع و دقیق پروتکل‌های بهداشتی پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در مدارس نظارت کردند

رییس مرکز بهداشت کوار گفت: ناظرین بهداشتی شبکه کوار در روزهای آغازین از سال تحصیلی بر اجرای جامع و دقیق پروتکل‌های بهداشتی پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در مدارس نظارت کردند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوار، رییس مرکز بهداشت شبکه کوار،با اشاره به بازگشایی مدارس و حضور دانش‌آموزان در کلاس‌های درس، در شهرستان کوار افزود: با هماهنگی های صورت گرفته با آموزش و پرورش شهرستان،ناظرین بهداشتی شبکه با حضور در مدارس شهرستان بر رعایت دقیق پروتکل های بهداشتی در مدارس نظارت کردند.

\

دکتر«سپیده عاشوری» افزود: در این بازدید ها ضمن بررسی رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی طبق شیوه‌نامه‌های ارسالی کارشناسان بهداشت در کلاسهای درس حضور می یابند و آموزش های شستشوی مرتب دست ها، استفاده از ماسک و فاصله گذاری اجتماعی را به دانش آموزان یاد آوری می کنند.

رییس مرکزبهداشت شهرستان کوار در ادامه یادآور شد: اگرچه هرساله به مناسبت آغاز سال تحصیلی، اقدامات نظارتی در زمینه سلامت مدارس  با تلاش کارشناسان بهداشت انجام می شود، اما امسال با توجه به شیوع کروناویروس، این اقدامات با جدیت در دستور کار قرار گرفته و به صورت عملیاتی در حال انجام است.

دکتر عاشوری،با تاکید بر اینکه سلامت دانش‌آموزان موضوع مهمی است که باید برای حفظ آن اهتمام ویژه‌ای داشته باشیم از مدیران مدرسه  برای جلوگیری از شیوع بیماری کرونا در خواست کرد: نسبت به کنترل بهداشت محیطی و فضای فیزیکی مدرسه و الزامات بهداشتی تمهیدات لازم را فراهم کنند،تا سلامت دانش آموزان،معلمان و کادر آموزشی به مخاطره نیفتد.

این بازدید ها با هدف کنترل و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و حفظ سلامت دانش آموزان و فرهنگیان با همکاری اداره آموزش و پرورش مدارس شهرستان کوار  انجام می شود .