• 1399/05/28

نشست هماهنگی برگزاری کنکور سراسری در کوار با تاکید بر رعایت پروتکل های بهداشتی

رییس مرکز بهداشت کوار از برگزاری نشست برنامه ریزی و هماهنگی کنکور سراسری ورود به دانشگاه در شهرستان کوار خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوار،دکتر«سپیده عاشوری» با اعلام این خبر گفت: این نشست با حضور امام جمعه،رییس شبکه ،رییس اداره آموزش و پرورش و اعضای شورای اسلامی شهرستان و کارشناسان برگزار شد،ارزیابی دقیق پروتکل های بهداشتی در برگزاری آزمون های سراسری ورود به دانشگاه ها در حوزه های امتحانی این شهرستان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

رییس مرکز بهداشت شهرستان کوار افزود: در این نشست ضمن جزئیات برگزاری کنکور سال99 در شهرستان بر آماده سازی محیط ایمن، سالم و امن و رعایت دقیق پروتکل های بهداشتی با هدف مراقبت از سلامت داوطلبین شرکت کننده تاکید و فضاهایی که برای برگزاری کنکور در نظر گرفته شده مورد بررسی قرار گرفت.

او اضافه کرد: در جلسه نیز دکتر«سیدعلی شمس نیا» دبیرستاد مدیریت بیماری کرونا،با اشاره به وجود بیماری کووید19، بر ضرورت ایجاد فضای آرامش بخش برای داوطلبان و خانواده‌های آن ها بر لزوم مشارکت همه جانبه مدیران ادارات آموزش و پرورش شهرستان و سایر ادارات با کارکنان حوزه بهداشت در راستای حفظ سلامت شرکت کنندگان در این آزمون، تاکید کرد و از مدیران حوزه های امتحانی و آموزش و پرورش در خواست کرد که با حساسیت های لازم فضا را برای برگزاری آزمون بدون دغدغه برای دواطلبان کنکور فراهم کنند.

رییس مرکز بهداشت کوار افزود: مقرر شد برگزاری آزمون با رعایت پروتکل های بهداشتی آماده و نیز محل برگزاری آزمون از قبل از سوی کارشناسان بهداشت تایید شود.

عاشوری،با اشاره به اینکه امسال،کنکور در شرایط خاصی برگزار می شود، از والدین داوطلبان در خواست کرد برای جلوگیری از ایجاد تجمع و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، از همراهی فرزندان خود تا محل برگزاری آزمون خودداری کنند.

کنکور سراسری امسال در این شهرستان در2حوزه با شرکت 1057داوطلب در 3 گروه آموزشی با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی برگزار خواهد شد.