• 1398/06/03

نشست هم اندیشی با حضور داروسازان و بررسی دستورالعمل دارویی در شهرستان کوار

این نشست با حضور داروسازان شهرستان کوار با هدف ارتقای کیفیت خدمات دارویی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوار،دکتر«سید علی شمس نیا» در این نشست ضمن قدردانی از همکاری فعال داروسازان و مسئولین فنی داروخانه ها در شهرستان کوار،ارتقا کیفی فرایند عرضه دارو در داروخانه ها،حل مشکلات داروخانه و رضایت هر چه بیشتر بیماران از مهم ترین اولویت های دانشگاه برشمرد.

او با بیان اینکه داروساز به عنوان عضوی از اعضاء تیم سلامت در پیشبرد برنامه های بهداشتی درمانی کشور خصوصا نهادینه کردن سیاست های بهداشتی درمانی در ارکان جامعه نقش به سزایی دارد افزود: چنانچه همکاری داروسازان و نقش ایشان نبود بسیاری از برنامه های موفق نظام بهداشتی درمانی کشور در مناطق مختلف خصوصا شهرهای کوچک و روستاها اصلا اجرایی نمی شد و بنابراین داروساز عضوی از تیم سلامت و همسو با دیگر اعضاء تیم سلامت در ارتقاء سلامت است.

رییس شبکه بهداشت و درمان کوار با اشاره به ضرورت مشاوره بیمار با داروساز در داروخانه ها گفت: انجام مشاوره دارویی در داروخانه ها کمک خواهد کرد بار هزینه های درمانی کاهش یابد و بسیاری از همکاران داروساز این کار را به خوبی انجام می دهند.

او تاکید: در عرضه دارو در داروخانه ها باید حتما مسئول فنی در محل حضور داشته باشد و انجام مشاوره دارویی از سوی مسوولین فنی صورت گیرد.

این مقام مسوول ادامه داد: نظارت جدی در زمینه موضوعات دارویی از سوی واحد غذا و دارویی شبکه بهداشت صورت می پذیرد تا داروخانه از لحاظ دارویی با مشکلی مواجه نباشند.

در ادامه،دکتر شمس نیا،خواستار هماهنگی بیشتر مسئولین فنی شاغل در داروخانه در راستای اجرای طرح پزشک خانواده شد.

در این نشست دکتر «امیر حسین حاجی پور»مدیر نظارت بر دارو شبکه بهداشت و درمان کوار در ارتباط با رعایت ضوابط و آیین نامه های جاری،توجه به تذکرات شفاهی و کتبی به منظور ارایه بهتر خدمات به جامعه و بهبود ارزشیابی داروخانه ها و حضور مسوول فنی در ساعات فعالیت داروخانه توضیحاتی ارایه کرد.

در ادامه این جلسه دستورالعمل جامع دارویی بررسی شد و حاضران به بیان مسایل، در راستای بهبود روند امور پرداختند.