• 1399/07/19
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوار

نشست مشترک مدیران و معاونان شبکه بهداشت و درمان و آموزش و پرورش کوار

در راستای مقابله با شیوع ویروس کرونا و تصمیم‌گیری نحوه فعالیت مدارس این شهرستان، نشست مشترک با حضور مدیران و معاونان شبکه بهداشت و درمان کوار و آموزش و پرورش کوار برگزار شد.

در راستای مقابله با شیوع ویروس کرونا  و تصمیم‌گیری نحوه فعالیت مدارس این شهرستان،نشست مشترک با حضور مدیران ،معاونان و کارشناسان شبکه بهداشت و درمان و آموزش و پرورش کوار برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوار، در این نشست « سید علی شمس نیا » ضمن تاکید بر رعایت پروتکل های بهداشتی،گفت: امر آموزش در مدارس بسیار مهم است اما سلامت دانش آموزان نسبت به آموزش در اولویت قرار دارد.

رییس شبکه بهداشت و درمان کوار افزود: امسال آغاز سال تحصیلی با شرایط متفاوتی شروع شده است و همه ما نیز با این شرایط نگران هستیم  وآنچه امروز مسلم است و باید به آن پرداخته شود رعایت پروتکل‌های بهداشتی در جلوگیری و شیوع بیماری کرونا است.

او با تاکید بر رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی از سوی دانش آموزان و فرهنگیان، ادامه داد: اگر با دقت و توجه و رعایت پروتکل‌ها پیش برویم قطعاً مشکلی در مدارس شهرستان نخواهیم داشت.

رییس شبکه بهداشت درمان کوار  در ادامه با قدردانی همکاری های آموزش و پرورش ، در اجرای دستور العمل کنترل و پیشگیری در مدارس بیان کرد: باید از همه ظرفیت ‌ها و امکانات موجود در راستای کنترل کروناویروس در مدارس در زمان حضور دانش‌ آموزان و کادر آموزشی مدارس استفاده شود.

در ادامه، دکتر «سپیده عاشوری » رییس مرکز بهداشت شهرستان کوار با اشاره به قرارگیری شهرستان در وضعیت هشدار شیوع کروناویروس، آمادگی و ایمنی محیط آموزش برای ورود دانش آموزان را خواستار شد و گفت: با توجه به اینکه با بازگشایی مدارس، دانش آموزان به عنوان منبعی برای انتقال زنجیره بیماری کووید19 محسوب می شوند، حفظ فاصله اجتماعی، استفاده از ماسک، گندزدایی مستمر کلاس ها و سرویس های بهداشتی و ضد عفونی کردن سطوح، در دستور کار قرار گیرد.

رییس آموزش و پرورش شهرستان کوار با قدردانی از خدمات تمامی کادر بهداشتی و درمانی در مقابله با کرونا گفت: نیروهای بهداشت و درمان دراین مدت با تمام قوت و توان پای کاربودند و فرهنگ برخورد با این ویروس در بین مردم شهرستان کوار به ویژه دانش آموزان  به خوبی نهادینه  کردند.

در این نشست بر تعامل بیشتر اداره آموزش و پرورش و شبکه بهداشت و درمان در راستای پیشگیری و مقابله با کروناویروس در مدارس شهرستان تاکید و مقرر شد بر اساس پروتکل های ارسالی و با توجه به شرایط حضور دانش اموزان در مدارس   به صورت حضوری تصمیم گیری و مدیریت شود.

برگزاری وب کنفرانس در خصصوص بررسی وضعیت اقدامات مقابله  کرونا ویروس در مدارس از دیگر برنامه  در این نشست بود.