• 1398/07/10

نشست بررسی پروژهای عمرانی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار با حضور معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز

در این نشست راهکارهای سرعت بخشیدن به روند ساخت پروژه ها عمرانی حوزه بهداشت کوار با حمایت خیرین سلامت، با حضور معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، فرماندار،رییس شبکه بهداشت و درمان،اعضای شورای دهیاری و خیرین سلامت بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوار،«اشکان کاظمی» فرماندار شهرستان کوار، با تقدیر از اقدامات و خدمات ارایه شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در خصوص ارتقای سطح بهداشت و درمان شهرستان کوار،گفت: به یاری طرح تحول نظام سلامت و با اقدامات حمایتی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز اجرای کارهای بزرگ در حوزه سلامت کوار انجام شده است.

فرماندارشهرستان کوار با اشاره به پروژه های عمرانی درحوزه بهداشت و درمان شهرستان کوار از جمله، درمانگاه مظفری،نوروزان و پایگاه اکبرآباد بهره برداری این خدمت را، از مهمترین دغدغه ها و مطالبات مردم این شهرستان دانست.

کاظمی،در بخش دیگری از صحبت های خود، همدلی را کلید رفع مشکلات و پیشرفت در حوزه سلامت عنوان کرد و افزود: رفع نیازهای بهداشتی، درمانی و ارتقای سلامت جامعه، با مشارکت مردم و حمایت خیرین تحقق می یابد و ضرورت دارد همه اعضاء زمینه مشارکت آنها برای انجام کارهای خیر فراهم شود.

در ادامه، دکتر «عبدالرسول همتی »معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تقدیر از تلاش های مجموعه مسوولان و کارکنان شبکه بهداشت و درمان کوار گفت: هماهنگی و همکاری خوبی در شهرستان کوار در حال انجام است و با تلاش های دکتر«شمس نیا» رییس شبکه بهداشت و درمان و حمایت های فرماندار و امام جمعه، کارهای بزرگ و خوبی انجام شده است.

او با اشاره به ضرورت توزیع عادلانه مراکز ارائه دهنده خدمات بهداشتی درمانی بر اهمیت پیشبرد این پروژه، به عنوان یکی از پروژه های مهم سلامت در شهر کوار تاکید کرد.

دکتر«عبدالرسول همتی »با اشاره به تلاش دانشگاه در به ثمر رساندن هرچه سریع تر پروژه های عمرانی سلامت،افزود: لازم است پروژه عمرانی خیرساز،با هماهنگی و زیر نظر مشاور فنی تایید شده از سوی دانشگاه و نقشه آن نیز طراحی شود.

معاون بهداشت دانشگاه، در پایان سخنان خود خواستار مشارکت و همراهی سایر دستگاهها، ارگانها وحمایت خیرین سلامت در امر سلامت شد.

در این نشست هم اندیشی، ضمن اولویت بندی پروژه های در دست ساخت حوزه سلامت، راهکارهای پیشبرد این پروژه ها و جلب مشارکت خیرین سلامت در مسیر ارتقای سلامت مردم، مورد تبادل نظر قرار گرفت.