• 1399/06/26
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوار

نشست آموزشی طرح هر خانه یک پایگاه سلامت در کوار

نشست آموزشی طرح«هر خانه یک پایگاه سلامت» با حضور مراقبان سلامت پایگاه پزشک خانواده شهری و سفیران سلامت در مرکز جامع سلامت امیرالمومنین(ع) کوار برگزار شد.

نشست آموزشی طرح«هر خانه یک پایگاه سلامت» با حضور مراقبان سلامت پایگاه پزشک خانواده شهری و سفیران سلامت و رعایت فاصله گذاری اجتماعی در مرکز جامع سلامت امیرالمومنین(ع) کوار برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوار،کارشناس جلب مشارکت مردمی شبکه کوار هدف از اجرای این برنامه را اجتماعی شدن سلامت و مشارکت مردم در برنامه های سلامت در تمامی مناطق شهری و روستایی عنوان کرد و افزود: برنامه هر خانه یک پایگاه سلامت برای افزایش کیفیت زندگی مردم و ارتقای سطح سواد سلامت جامعه پایه ریزی شده است.

«شهناز آبادیان» با اشاره به برنامه ملی شدن طرح «هر خانه یک پایگاه سلامت» افزود: در هر خانواده یک نفر به عنوان سفیر سلامت خانوار مسوولیت مراقبت سلامت خود، خانواده و جامعه را برعهده می‌گیرند و با ارایه آموزش ها مردم در خانه و محل کارشان از بیماری‌ها یا حوادث پیشگیری می‌کنند.

او با بیان اینکه طرح هر خانه یک پایگاه سلامت اقدامی مهم و ارزنده برای ارتقای سواد سلامت خانواده‌ها و در نتیجه ارتقای سلامت جامعه است از مراقبان سلامت پایگاه پزشک خانواده شهری و سفیران سلامت در خواست کرد: با اطلاع‌رسانی بیش از پیش خانواده‌ها را به شرکت در این طرح تشویق و ترغیب کند.

در این نشست بر لزوم توانمندسازی جامعه و مردم برای مشارکت در مراقبت از خود و همیاری و مشارکت اجتماعی در سلامت خود، خانواده و جامعه تاکید و در زمینه دستورالعمل سفیران سلامت توضیحات لازم ارائه شد.