• 1399/01/25

نسیم مهر رضوی در مرکز خدمات جامع سلامت شانزده ساعته شهرستان کوار

امام جمعه کوار به همراه جمعی از خادمان یاران آستان قدس رضوی(ع) با حضور در مرکز خدمات جامع سلامت شانزده ساعته امیرالمومنین(ع) ضمن تقدیر از تلاش پزشکان،پرستاران و کارکنان این مرکز،هدایای متبرک حرم مطهر امام رضا(ع) را بین کارکنان توزیع کردند.

امام جمعه کوار همراه خادم یاران آستان قدس رضوی با هدف تقدیر ازپزشکان،پرستاران و کارکنان ،در جمع مدافعان سلامت در مرکز خدمات جامع سلامت شانزده ساعته امیرالمومنین (ع)شهرستان کوار حاضر شدند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوار،امام جمعه شهرستان کوار در این مراسم با تقدیر از تلاش های شبانه روزی این مرکز در مهار بیماری کووید19 گفت: ایثار و فداکاری این قشر باعث شده تا امروز تمام مردم کشور قدردان تلاش رزمندگان خط مقدم مبارزه با کرونا باشند.

حجت الاسلام«مجید گشول» افزود: مجاهدت‌های مدافعان سلامت ما در کل جهان برای شکست کرونا بی‌نظیر است، چون ما ریشه‌های اعتقادی محکمی داریم.

دکتر«سیدعلی شمس نیا» رییس شبکه بهداشت و درمان با تقدیر از خادمان آستان قدس رضوی که با حضورشان موجب دلگرمی کارکنان و مدافعان خط مقدم مقابله با کرونا می شوند،گفت: این حرکت زیبا روحیه ای مضاعف به پرسنل و کادر درمانی هدیه داد.