• 1399/07/21
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوار

قدرردانی دانش آموزان کواری از جهادگران سلامت با اهدا نقاشی

دانش آموزان کواری به مناسبت روز جهانی کودک نقاشی خود را به مدافعان خط مقدم کرونا در مرکز منتخب شانزده ساعته امیرالمومنین(ع) اهدا کردند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوار، معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان کوار با اعلام خبر گفت: مسوولان آموزش و پرورش شهرستان کوار با حضور در مرکز منتخب شانزده ساعته امیرالمومنین(ع) به پاس قدردانی از زحمات آن و نیز آثار هنری زیبا نقاشی کودکانه دانش آموزان این شهرستان به مناسبت روز جهانی کودک با موضوع تلاش‌های تیم بهداشت و درمان و قدرشناسی از ارایه خدمات و تلاش‌های بی وقفه مدافعان سلامت طراحی و به مدافعان خط مقدم این مرکز تقدیم شد.

دکتر« سپیده عاشوری» افزود: در این نقاشی‌های زیبا تصاویر با موضوع مراقبت های بهداشتی، ویروس‌ها ،آزمایش‌ها، بستری‌ها و درمان‌های کرونایی‌ها به شکلی بسیار زیبا به تصویر کشیده شده است.

او اضافه کرد: کودکان کوار با رسم نقاشی های زیبا و مرتبط با سلامت در بحران کرونا به مدافعین سلامت دلگرمی داده و خنده را بر لبان کادر درمان جاری کردند.

این برنامه با هدف فرهنگ قدردانی از همت والای مدافعان سلامت انجام شد.