• 1398/11/06

رییس شبکه بهداشت و درمان کوار از پایگاه سیارانتقال خون کوار بازدید کرد

رییس شبکه بهداشت و درمان کوار با حضور در پایگاه انتقال خون سیار شهرستان کوار از نزدیک با اهدا کنندگان خون دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوار،دکتر«سید علی شمس نیا» به همراه معاون برنامه و هماهنگی فرمانداری کوار با حضور در پایگاه سیار اهدای خون در حسینیه علمدار این شهرستان ضمن بازدید از این پایگاه از کار خیرخواهانه اهدا کنندگان خون برای نجات جان بیماران تقدیر کرد.

رییس شبکه بهداشت و درمان کوار در این بازدید حضور مشتاقان اهدای خون در صف برای نجات جان بیماران و نیازمندان را عملی ایثارگرانه و خداپسندانه برشمرد.

او با اشاره به نقش اهدای خون در ارتقای سلامت اجتماع افزود: اهدای خون سالم اهدای زندگی است که جان بیماران را نجات می‌دهد و نهادینه شدن فرهنگ اهدای خون در جامعه به تامین سلامت عمومی مردم جامعه کمک می‌کند.

رییس شبکه بهداشت و درمان کوار با اشاره به استقبال مردم این شهرستان از اهدای خون افزود: با توجه به حمایت خوب مردم بیش از 40 هزار سی سی خون توسط مردم نوع دوست شهرستان به بیماران نیازمند به خون اهدا گردید.

• کد خبری : 19011