• 1401/08/24
شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار

دیدار سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار با امام جمعه جدید شهرستان کوار

.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، با امام جمعه جدید شهرستان کوار دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، دکتر «امید نیکو» سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، از دیدار و گفتگو با حجت الاسلام و المسلمین «سید عبدالرحمن موسوی انور»، امام جمعه جدید شهرستان کوار با هدف توسعه همکاری ها در حوزه مسایل بهداشت و درمان شهرستان و مساعدت در حل مسائل موجود خبر داد.

دکتر «امید نیکو» ضمن تبریک به مناسبت انتصاب «سید عبدالرحمن موسوی انور» به عنوان امام جمعه شهرستان کوار، به اعلام آمار در رابطه با عملکرد شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان حضرت فاطمه الزهرا(س) کوار در زمینه های درمانی و بهداشتی و به تشریح وضعیت موجود حوزه سلامت در سطح شهرستان پرداخت و همچنین با اعلام گزارش نسبت به توسعه زیرساخت ها و امکانات درمانی و پروژه های عمرانی، پویا تر شدن فعالیت های فرهنگی و فعال شدن واحد های راکد در سطح ستاد شبکه بهداشت و درمان به پیشرفت های صورت گرفته اشاره کرد.

دکتر «امید نیکو» در شرح جزییات این آمار گفت: از پیشرفت های صورت گرفته در سطح بیمارستان حضرت فاطمه الزهرا (س) کوار میتوان از فعال شدن 6 تخت دیالیز در دو نوبت صبح و عصر، راه اندازی بخش داخلی، توسعه درمانگاه، فعال شدن اتاق عمل به صورت دو روز در هفته، نوبت دهی تمام الکترونیک، ایجاد بستر حضور همزمان 2 پزشک در اورژانس به صورت همه روزه و تجهیز پانسیون ها و نمازخانه و انجام فعالیت فرهنگی برشمرد.

او در ادامه گفت: در سطح شبکه بهداشت و درمان کوار نیز اقداماتی برای توسعه حوزه سلامت و بهداشت انجام شده که میتوان از افتتاح دو مرکز جامع خدمات سلامت و پیگیری برای ساخت و پیشرفت فیزیکی دو مرکز دیگر، پیگیری اخذ مجوز بیمارستان 200 تخت خوابی، تکمیل شدن پزشکان خانواده شهری و روستایی، فعال شدن تیم های نظارتی بر دارو، درمان و غذا در سطح شهرستان و همچنین در دستور کار قرار دادن برنامه هایی در جهت رشد جمعیت، پیشگیری از اعتیاد و خودکشی نام برد.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار ضمن قدردانی از دغدغه مندی امام جمعه کوار نسبت به مسایل حوزه سلامت، برنامه های آتی خود را در حوزه سلامت عنوان کرد و بر تعامل و همکاری بیشتر مسئولان شهرستان برا ی دستیابی به اهداف والای نظام سلامت تأکید نمود.

«سید عبدالرحمن موسوی انور» امام جمعه شهرستان کوار ضمن تقدیر از کادر تلاشگر درمان گفت: صحت و ارتقای سلامتی از اولویت های ضروری جامعه ست که برای توسعه این فضا حتما باید از ظرفیت های مردمی استفاده کرد که در قدم اول باید شورای خیرین سلامت فعال شود.

امام جمعه شهرستان کوار در پایان ضمن تشکر از تلاش های صورت گرفته در حوزه بهداشت و درمان شهرستان کوار آمادگی خود را برای مساعدت در جهت همکاری و تعامل بیشتر برای رفع کاستی ها اعلام کرد./مرتضی خسروی