• 1398/07/17

دیدار رییس و کارکنان شبکه بهداشت با فرمانده نیروی انتظامی کوار

همزمان با بزرگداشت هفته نیروی انتظامی رییس شبکه بهداشت و درمان کوار به همراه کارکنان این شبکه با حضور در دفتر فرماندهی نیروی انتظامی این هفته را به فرمانده انتظامی شهرستان و همکاران به عنوان حافظان نظم و امنیت شهرستان تبریک گفتند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوار، در این دیدار بر تقویت بیشتر همکاری های بین بخشی در مسئولیت های مشترک، در راستای ارائه بهتر خدمات در شهرستان تاکید شد.

دکتر «سید علی شمس نیا» رییس شبکه بهداشت و درمان کوار با تقدیر از خدمات و زحمات مجموعه مسوولان و پرسنل نیروی انتظامی شهرستان بیان کرد: سلامتی و امنیت دو نعمت و موهبت بسیار عظیم خدادادی هستند که قدر و ارج آنها همواره مخفی و پوشیده است و تا زمانی که این نعمت ها از دست نروند ارزش آنها شناخته نخواهد شد.

او،در ادامه گفت: نیروی انتظامی با حفاظت و صیانت از امنیت جامعه، همواره مورد احترام و تکریم مردم قرار گرفته و جایگاه ویژه‌ای در این بین دارد.

«علی اکبرکریمی»جانشین فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان کوار ضمن تقدیر و تشکر از حضور مسوولان سلامت شهرستان با اشاره به جایگاه ویژه دو حوزه سلامت و امنیت،تعامل و همکاری دستگاه‌ها را در این زمینه حائز اهمیت دانست و یادآورشد: ارتباط بیشتر بین نیروی انتظامی و شبکه بهداشت سبب ارتقاء عملکرد هر دو نهاد و در نهایت ارائه خدمات بهتر به مردم خواهد شد.

او افزود:بانیان اصلی امنیت در جامعه همکاران حوزه سلامت می باشند که در راستای امنیت غذایی، بهداشتی، درمانی و روح و روان جامعه تلاش می کنند و تعامل حوزه امنیتی شهرستان و حوزه سلامت در ارتقای شاخص های هر دو حوزه کمک کننده خواهد بود.

همچنین به همین مناسبت، از رییس پلیس راهنمایی رانندگی شهرستان کوار قدردانی شد.

در این دیدار،با اهدای لوح تقدیر، از زحمات و تلاش‌های نیروی انتظامی به عنوان ارمغان آوران امنیت جامعه تقدیر شد.