• 1398/07/29

دوره آموزشی مدیریت بحران با حضور رابطان ادارات سلامت شهرستان کواربرگزار شد.

کارگاه آموزشی مدیریت بحران در بلایا و سوانح با حضور رابطان ادارات سلامت شهرستان کوار برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوار،کارشناس مسوول مدیریت کاهش خطر و بلایا شبکه بهداشت و درمان کوار، هدف از برگزاری این برنامه آموزشی را ارتقاء آگاهی در مدیریت بحران در جهت به حداقل رساندن آسیب‌ها و بلایای طبیعی دانست.

«سیدجلال الدین موسوی فرد»با اشاره به فراوانی انواع سوانح و بلایای طبیعی و غیر طبیعی در عصر حاضر افزود: یکی از شاخص های توسعه، میزان آمادگی جوامع مختلف برای پیشگیری و مقابله با بلایای طبیعی و کاهش تبعات آن و حفظ امنیت شهروندان است و با ارتقای سطح آگاهی می توان به این آمادگی دست پیدا کرد.

او افزود: ما در منطقه ای حادثه خیز قرار گرفته ایم وباید با بهره مندی از دانش ویافته های علمی بتوانیم خود را در مواجهه با بلایای طبیعی ایمن کنیم.

موسوی فرد،گفت: سیزدهم اکتبر هر سال به عنوان روز جهانی کاهش خطر بلایا نام گذاری شده است و هدف از بزرگداشت این روز، توسعه فرهنگ کاهش خطر بلایا در مردم می باشدو در این روز،هر شهروند و دولتی را به مشارکت در ایمن ساختن جامعه در برابر بلایا تشویق می کند.

این کارشناس،با تاکید بر آمادگی هرچه بیشتر دستگاه های اجرایی برای پیشگیری و کاهش خسارت های ناشی از حوادث طبیعی اظهار داشت: امروز دستگاه های اجرایی از امادگی خوبی برای مقابله با بحران برخوردار هستند اما هرچه بیشتر باید آموزش های مربوط به راهکارهای مقابله با بحران را در بین آحاد مردم گسترش داد که این امر وظیفه دستگاه های اجرایی را در حوزه آموزش سنگین تر می سازد.

در ادامه،کارشناس مدیریت کاهش خطر بلایای شبکه بهداشت و درمان کوار،پیرامون وضعیت خطر بلایا در سطح کشور و استان فارس و سطح آگاهی مردم در راستای این برنامه به نکاتی اشاره کرد.