• 1398/05/07

ده میلیارد ریال برای تجهیزات پزشکی بیمارستان حضرت فاطمه زهرا (س)کوار تخصیص یافت

تخصیص تجهیزات به ارزش ده میلیارد ریال دستگاههای پزشکی مورد نیاز به بیمارستان فاطمه الزهرا (س) شهر کوار اختصاص یافت.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوار،در دیدار مسوولان سلامت کوار به همراه فرماندار این شهرستان با معاون توسعه مدیریت و منابع و معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، هفت دستگاه پزشکی با اعتباری بالغ بر ده میلیارد ریال جهت تکمیل تجهیزات مورد نیاز بیمارستان در راستای توسعه طرح تحول سلامت تخصیص داده شد.

دکتر «سیدعلی شمس نیا» اظهار داشت: این وسایل مورد نیاز شامل یک دستگاه اکو کاردیوگرافی، بروپ بزرگسالان،یک دستگاه فتو تراپی،یک دستگاه نبولایزر،یک دستگاه فشار سنج مانیتور دار،یک دستگاه DCشوک؛یک دستگاه نوار قلب و سه ست کامل لارنگوسکوپ اطفال تخصیص داده شد در چند روز آینده تجهیزات خریداری و تحویل بیمارستان فاطمه الزهرا (س) شهر کوار خواهد شد.

رییس شبکه بهداشت و درمان کوار با اشاره به اینکه در سه ماهه نخست در سال جاری شاهد افزایش و تخصیص تجهیزات جدید دیگری در این مدت بوده ایم یاد آورشد: با تأمین اعتبارات مورد نیاز بتوان سایر بخش های مورد نیاز را کامل کرد و خدمت‌رسانی به مردم بهتر صورت گیرد.

در این نشست دکتر «مهرداد شریفی» معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بر تلاش روزافزون مسوولان سلامت شهرستان در راستای ارتقای کیفیت خدمات و افزایش رضایتمندی مردم شهرستان تاکید کرد.

در این دیدار "اشکان کاظمی" فرماندار شهرستان کوار ضمن تشکر از خدمات دانشگاه علوم پزشکی علوم پزشکی شیراز در حوزه سلامت شهرستان اظهار داشت: با توجه وجود موانع و محدودیت‌ها،کارهای بزرگ و باکیفیتی در ارایه خدمات در حوزه سلامت شهر کوار انجام گرفته است.

هم چنین در نشست دکتر«نجمه احمد زاده گلی » رییس بیمارستان حضرت فاطمه زهرا (س) از روند فعالیت های این بیمارستان در زمینه تحولات صورت گرفته در بخشهای تجهیزاتی و عمرانی این بیمارستان و افزایش ارائه خدمات به مردم شهرستان گزارشی ارایه نمود.

این نشست با حضور دکتر «عبدالخاق کشاورزی» معاون درمان دانشگاه،مهرداد شریفی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی «اشکان کاظمی» فرماندار شهرستان به همراه «بهنام ناهید» معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری،دکتر «سید علی شمس نیا» رئیس شبکه بهداشت و درمان،«نجمه احمد زاده» رئیس بیمارستان فاطمه زهرا (س) کوار برگزار شد.