• 1398/10/21
  • - تعداد بازدید: 15
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
به گزارش روابط عمومی

درکارگاه آموزشی تغذیه سالم در کوار تاکید شد: حساسیت جامعه را نسبت به اجرای برنامه‌های تغذیه‌ای سالم با پیام «ترویج الگوی غذایی سالم با جایگزین های غذایی سالم» افزایش دهیم

به مناسبت هفته بسیج ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم با هدف ارتقاء سلامت شهروندان وکیفیت زندگی آنان و نیز پیشگیری از بیماری ها کارگاه آموزشی با حضور رابطان و سفیران سلامت شهرستان کوار برگزار شد

به مناسبت هفته بسیج ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم با هدف ارتقاء سلامت شهروندان وکیفیت زندگی آنان و نیز پیشگیری از بیماری ها کارگاه آموزشی با حضور رابطان و سفیران سلامت شهرستان کوار برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شکه بهداشت و درمان کوار،«زهرا شمس» کارشناس تغذیه شبکه بهداشت درمان کوار با بیان این مطلب که امروزه تغذیه سالم یک ضرورت زندگی محسوب می‌شود،افزود: یکی از عوامل خطر بیماری های غیرواگیر تغذیه نامناسب و مصرف زیاد قند،نمک و چربی است که محور اصلی این پویش ملی تغذیه نیز آگاهی بخشی در مورد کاهش مصرف این موارد است.

کارشناس بهداشت تغذیه شبکه بهداشت و درمان کوار،با اشاره به اینکه سلامت جامعه در سایه تغذیه سالم است،عنوان کرد: علت و اساس همه بیماری‌ها تغذیه ناسالم است.

 

او اضافه کرد: باید برخی عادت های غلط غذایی با ترویج و تبلیغ بیشتر با استفاده از روش های مختلف اثر گذار از سفره مردم برداشته شوند که نمک و شکر در این میان حضور بیشتری دارند و هر دو به سم سفید برای انسان شهرت دارند.

شمس،گفت: برای پیشگیری از بیماری‌ها نیازبه آموزش همگانی در رابطه با آداب مصرف غذا است که در کاهش هزینه‌های درمانی موثر است.

 
 

این کارشناس مشاوره تغذیه،با بیان اینکه با اجرای توصیه های آموزشی به افراد می توانیم از الگوی تغذیه ای سالم و جانشین های غذایی مناسب بهره مند شویم،افزود: افکار عمومی جامعه را باید به گونه‌ای هدایت کرد تا مردم بدانند چه چیزی را باید بخورند،چقدر باید بخورند و چه زمانی باید بخورند.

کارشناس بهداشت تغذیه شبکه بهداشت و درمان کوار،در پایان بر ارتقای سطح آگاهی افکار عمومی جامعه نسبت به مسأله مهم تغذیه تأکید و یاد آورشد: اگر جامعه به آداب و رسوم تغذیه که آگاه باشد و آن را رعایت کند، یا بیماری وجود نخواهد داشت و یا تعداد بیماران به حداقل کاهش خواهد.

در این کارگاه آموزشی تغذیه سالم،مباحثی حول محور تاثیر تغذیه سالم بر سلامت، تغییر عادات غذایی، تشریح هرم غذایی و محاسبه توده بدنی و نحوه پیشگیری از تحرک کم و اضافه وزن برای حاضرین مطالبی ارائه شد.

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبری : 18514
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید