به گزارش روابط عمومی
در کوار عنوان شد: میانسال نسبت به علایم افسردگی باید هوشیار باشند
این کارگاه آموزشی با هدف محوریت مراقبت در کهنسالی،پیشگیری از افسردگی در پیری و تأکید بر بهداشت روان در سالمندی،با حضور داوطلبان سلامت شهرستان در مرکز جامع سلامت امیر المومنین(ع) کوار برگزار شد.
این کارگاه آموزشی با هدف محوریت مراقبت در کهنسالی،پیشگیری از افسردگی در پیری و تأکید بر بهداشت روان در سالمندی،با حضور داوطلبان سلامت شهرستان در مرکز جامع سلامت امیر المومنین(ع) کوار برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوار،«حمیده شرفی» کارشناس بهداشت روان شبکه بهداشت کوار ضمن تاکید بر اهمیت افسردگی در سالمندی به توضیح دیدگاه های علمی در ارتباط با این موضوع پرداخت و گفت: دوران میانسالی ممکن است برای بعضی از افراد همراه با سختی باشد و به تجربۀ افسردگی منجر شود،در حالی که بعضی دیگر می توانند این دوره را با احساس آرامش سپری کنند.
کارشناس بهداشت روان شبکه بهداشت کوار افزود: افراد وقتی وارد میانسالی می شوند دیگر جوان نیستند،بنابراین باید دنبال پذیرفتن شرایط نوین باشند تا بتوانند به این وسیله تعادل را به زندگی خود بازگردانند. ممکن است در این مقطع دچار افسردگی شوند.
شرفی،با بیان اینکه سالمندان افسرده به مرور زمان مشکلات زیادتری را تجربه میکنند،ادامه داد: اگر سالمندان حاضر به قبول بیماری خود نباشند یا به سبب خجالت و غرور از کمک خواستن خودداری کنند، شرایط برایشان پیچیدهتر میشود.
او اضافه کرد: بیتردید از میان برداشتن چنین موانعی،ما را در بهبود هرچه بیشتر این افراد یاری میکند.
این روانشناس بهداشت و روان شبکه بهداشت کوار، درباره راهکارهای کمک به سالمندانی که دچار افسردگی شدهاند،اشاره کرد گفت : به او فعالیتهایی را پیشنهاد کنید که از انجام آن لذت میبرد. قدم زدن، فعالیت های هنری، دیدن فیلم، رفتن به موزه و هر آنچه باعث فعال نگه داشتن ذهن و جسم او شود، در کاهش افسردگی فرد سالمند موثر است.
او در پایان توصیه کرد: نخستین گام برای درمان افسردگی مراجعه به ارائه دهنده ی مراقبت های بهداشتی- یا یک پزشک مراقبت های اولیه و یا یک متخصص سلامت روان، مانند روانشناس، روانپزشک، می باشد و این افراد می تواند تشخیص دهد که این علائم نشان دهنده ی افسردگی است و یا اینکه دلیل دیگری مانند تاثیر جانبی یک دارو باشد.
شرکت کنندگان در ادامه این برنامه با موضوعاتی مانند افسردگی چیست، علل افسردگی در سالمندی، نشانه های افسردگی در سالمندی، عوارض افسردگی، انواع درمان در افسردگی سالمندی و ... آشنا شدند.
پایان خبر
نظر دهید