به گزارش روابط عمومی
در کوار تاکید شد: لزوم رعایت چهار مرحله شستشوی میوه و سبزی برای پیشگیری از بیماریهای منتقله از آب و غذا
در این دوره آموزشی رابطان سلامت محلات کوار با روش صحیح و علمی ضدعفونی کردن سبزیجات و میوه ها و نگه داری و خشک کردن سبزیجات آشنا شدند.
در این دوره آموزشی رابطان سلامت محلات کوار با روش صحیح و علمی ضدعفونی کردن سبزیجات و میوه ها و نگه داری و خشک کردن سبزیجات آشنا شدند.
به گزارش روابط عمومی در شبکه بهداشت درمان کوار،«رضا زارع» کارشناس بهداشت محیط شبکه کوار با اشاره به اینکه سبزی و میوه بخش بزرگی از سبد غذایی خانوار را تشکیل می دهد اظهار داشت: رعایت نکردن اصول شست شو و ضدعفونی کردن میوه ها و سبزیجات به مسمومیت های غذایی شدیدی منجر می شود.
کارشناس بهداشت محیط شبکه کوار،پاکسازی،گل و لای زدایی، انگل زدایی و ضد عفونی را از جمله چهار مرحله صحیح شست شو میوه و سبزی برشمرد و افزود: امروزه با توجه به افزایش بسیار شدید آلودگی ها در میوه ها و سبزیجات یکی از ضروری ترین اعمالی که می بایست توجه ویژه ای به شست و شوی کامل آنها شود.
او اضافه کرد: بطور کلی ارگانیسم های بسیار زیاد و مقاومی بر روی میوه ها و سبزیجات قرار دارند که در صورت ورود به بدن انسان موجب ایجاد اختلال و بیماری در فرد می شود.
زارع،بیان کرد: مصرف سبزی آلوده زمینه ساز ابتلا به انگل های روده و بیماری های عفونی روده ای مثل اسهال ها، هپاتیت A، حصبه، وبا و… و درنهایت بروز اپیدمی این بیماری ها در جامعه می شود.
این کارشناس بهداشت محیط در پایان تاکیدکرد: بی توجهی به نکات بهداشتی در مراحل آماده سازی سبزیجات می تواند آنها را به یک ماده غذایی زیان بار تبدیل کند و بهترین روش شستشوی سبزیجات، 4 مرحله ای است که وزارت بهداشت توصیه می کند.
پایان خبر
نظر دهید