• 1398/09/13

در کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان کوار تاکید شد: آموزش و اطلاع‌رسانی همه جانبه،مهم‌ترین اصل در کنترل دیابت است

نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان کواربا محوریت دیابت،با هدف ارتقای آگاهی عمومی، با حضور اعضای این کارگروه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوار، در این نشست رییس شبکه بهداشت و درمان کوار،با اشاره به اینکه بیماری های غیرواگیر در سطح جامعه رو به افزایش است افزود: ارتقای سواد سلامت جامعه ضروری است و باید در مورد امراض غیرواگیری همچون دیابت، آگاهی بخشی صورت پذیرد.

دکتر «سید علی شمس نیا»با تاکید بر اهمیت توجه به بیماری‌های غیرواگیر، بیان داشت: جامعه باید نسبت به دیابت حساسیت پیدا کند و جدی گرفته شود و توجه به این موضوع بر لزوم اطلاع رسانی دقیق و به موقع تمامی ارگان‌ها در سطح شهرستان کوار می افزاید و این امر باید به درستی صورت بگیرد.

رییس شبکه بهداشت و درمان با بیان اینکه دیابت در خاموش پیشرفت می‌کند، ادامه داد: گاهی زمانی علائم دیابت بروز می‌کند که سالها از ابتلای به آن گذشته است.

او،گفت: تغییر سبک زندگی نقش موثری در کاهش این بیماری در جامعه دارد.

شمس نیا ،به نقش آموزش در پیشگیری از رشد این بیماری اشاره کرد و افزود: برگزاری دوره‌های آموزشی در مدارس،ادارات،مساجد و دانشگاهها، کارخانجات و محلات می تواند در روشنگری و پیشگیری از این بیماری موثر باشد.

دکتر«محمود رضا اسدی» کارشناس مسوول واحد غیر واگیر شبکه بهداشت و درمان کوار،پیرامون تاریخچه بیماری دیابت، اهمیت تشخیص زودهنگام و برخی از علایم و عوارض آن برای حاضران مطالبی ارایه کرد.

در ادامه«امراله رییسی»معاون فرماندارکوار بر ضرورت توجه به سلامت و امنیت غذایی جامعه و اهمیت موضوع و احساس مسوولیت اعضا در این زمینه تاکید کرد و گفت: همفکری و برنامه ریزی درجهت بهره گیری از راهکارها، نقش موثری شاخص های سلامت جامعه خواهدداشت.

معاون فرمانداری تاکید کرد: نهادینه شدن فرهنگ خودمراقبتی، پیشگیری از بیماری ها و آموزش به مردم در تامین امنیت غذایی و آسیب های حوزه سلامت برای پیشگیری و مقابله با این بیماری یک ضرورت است.

در ادامه  نشست حاضرین ضمن آگاهی در زمینه بیماری دیابت مورد غربالگری نیز قرار گرفتند.

کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان کوار با حضورمعاون فرمانداری،رییس شبکه بهداشت،کارشناسان بهداشت و سایراعضای کارگروه در فرمانداری برگزار شد.