• 1398/07/24
  • - تعداد بازدید: 9
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به گزارش روابط عمومی

در کارگروه سلامت امنیت غذایی کوار تاکید شد: عواقب خطرناک بیماری هاری باید اطلاع رسانی شود.

جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان کوار با محوریت فعالیت سازمان ها در زمینه کنترل بروز حیوان گزیدگی و تاکید بر آموزش جامعه در زمانی که با دام سروکار دارند برگزارشد.

جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان کوار با محوریت فعالیت سازمان ها در زمینه کنترل بروز حیوان گزیدگی و تاکید بر آموزش جامعه در زمانی که با دام سروکار دارند برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوار، رییس شبکه بهداشت و درمان کوار،بیماری هاری را از مسائل جدی در حوزه بهداشتی جامعه دانست.

دکتر«سید علی شمس نیا»با اشاره به اینکه نباید گاز گرفتگی حیوانات وحشی و اهلی را نادیده گرفت،افزود: از نظر سیستم بهداشت کشور تمام گازگرفتگی ها توسط سگسانان و گربه سانان ناقل بیماری هاری است.

او،تاکیدکرد: باید از توان همه دستگاهها از جمله دامپزشکی و محیط زیست و دهیاری ها در مساله کنترل حیوان گزیدگی استفاده کرد.

 

شمس نیا، بیان کرد: مردم وقتی به این آگاهی برسند که ابتلا به بیماری هاری درمانی ندارد و منجر به مرگ می شود به طور قطع در زمان گزش حیوانات، مراجعه به مراکز درمانی را در اولویت قرار می دهند.

رییس شبکه بهداشت و درمان کوار در ادامه گفت: مراکز درمان پیشگیری هاری در شهرستانها به صورت شبانه روزی فعال است و آماده خدمت به موارد حیوان گزیدگی بوده و انجام خدمات ارائه شده در این مراکز رایگان می باشد.

 

این مقام مسوول،خاطرنشان کرد: ما تاکید بر آموزش جامعه داریم و باید خود مدیریتی در مردم زیاد شود و به آنها تاکید شود در زمانی که با دام سروکار دارند خود محافظتی کنند که مبتلا به بیماری های قابل انتقال به انسان نشوند.

او اضافه کرد: برای پیشگیری از این بیماری و می توان از طریق هم اندیشی ،آموزش ، اطلاع رسانی به موقع و تصمیمات مدیریتی،به موفقیتهای بیشتری در زمینه مهار این بیماری دست یافت.

شیوه‌های مراقبت و پیش‌گیری و بیان نشانه‌های حیوانات در معرض هاری و چگونگی انتقال بیماری‌های از حیوان به انسان از دیگر نکاتی بود که در رییس شبکه بهداشت و درمان کوار اشاره کردند.

 

در ادامه،«مهدی محمودی»کارشناس واحد مبارزه با بیماری های واگیر دار درشبکه بهداشت و درمان کوار، در زمینه اهمیت بیماری های قابل انتقال بین حیوان و انسان با محوریت بیماری هاری و نقش شبکه های بهداشتی درمانی در کنترل موارد حیوان گزیدگی مطالبی عنوان کرد.

تاکید به ساماندهی سگهای ولگرد در شهرستان و اطلاع رسانی به مردم در خصوص شستشوی آسیب‌های ناشی از حیوان گزیدگی، مراجعه به موقع جهت پیشگیری با سرم و واکسن هاری از جمله مصوبات این جلسه بود.

در این نشست نمایندگان دامپزشکی و محیط زیست، نمایندگان شوراهای مواردی را مطرح و تصمیمات لازم اتخاذ شود.

این نشست با حضورمعاون فرماندار،رییس شبکه بهداشت و درمان ،بخشدار مرکزی کارشناسان بهداشت و درمان، شهرداری،محیط زیست، دامپزشکی،نیروی انتظامی و بخشداران بخش های مختلف شهرستان در محل فرمانداری شهرستان برگزار گردید
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبری : 11031
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید