• 1398/10/22

در راستای اجرای بسته خدمات پایه سلامت کارکنان دولت،جلسه توجیهی در زمینه اجرای برنامه سلامت کارکنان با حضور پیام گزاران سلامت ادارات شهرستان کوار برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوار،کارشناس واحد آموزش و ارتقای سلامت شبکه بهداشت و شبکه درمان کوار ضمن بیان اهداف جلسه در خصوص اهمیت موضوع مشارکت تمام ادارات در اجرای بسته خدمات پایه کارکنان دولت و نقش خود مراقبتی سازمانی در ادارات تاکید کرد.

«میثم فردویی»،در این جلسه گفت: کارکنان دولت را بازوی توانمند دولت و یکی از مهمترین اقشار تاثیرگذار در ارتقای سلامت جامعه و مراقبت از سلامت این گروه نقش مهمی در بهره وری سازمانی دارد.

او با بیان این‌که سلامت شاغلین نقش مهمی در بهینه‌سازی ارایه خدمات به آحـاد جامعـه و تکـریم اربـاب رجوع دارد، یادآور شد: اغلب کارکنان دولت به دلیل سبک زندگی ناسالم و کم‌تحرکی در معـرض خطـر هـستند، پیـشگیری، تـشخیص و درمـان زود هنگـام بیماری‌ها و عوامل خطر آنها امری ضروری است.

کاشناس آموزش ارتقا سلامت شبکه بهداشت و درمان کوار،در خصوص ویژگیهای بسته خدمات پایه سلامت کارکنان دولت و دستورالعمل اجرای این بسته گفت: در این بسته خدمتی استانداردهایی با عناوین تغذیه، فعالیت بدنی، کنترل مصرف دخانیات، سلامت روان، فوریتهای پزشکی، خطرسنجی و غربالگری سرطانها، سلامت محیط کار، بیماریهای قابل پیشگیری با واکسن و دارو و نشانه های بیماری های مهم طراحی شده است.

او با تاکید بر اینکه ارتقای سلامت و توانمندسازی مردم با تقویت همکاری های بین بخشی تحقق پیدا خواهد کرد افزود: تأمین محیط کار سـالم در بخـشهـای اداری،سـبب کـاهش هزینـه بیماریهای ناشی از شرایط کار و عوامل زیان آور محیط کار، فراهم آوردن محیط کار ایمن و شـاداب و نهایتـاً موجـب افـزایش کـارایی و بهـره وری می گردد.

فردویی،در پایان ضمن قدردانی از ادارات فعال در برنامه خود مراقبتی سازمانی سال گذشته ،بسته جدید خدمات سلامت کارکنان دولت را معرفی و ابراز امیدوار کرد با تدوین برنامه عملیاتی خودمراقبتی سازمانی بر پایه بسته خدمات سلامت کارکنان دولت توسط شورای ارتقای سلامت ادارات،محیط کار سالم را در ادارات شهرستان شاهد باشیم.