• 1399/04/23

در جلسه شواری اداری شهرستان کوار تاکید شد: پیشگیری و مبارزه با ویروس کرونا در شهرستان نیازمند جدی گرفتن موضوع توسط مسئولین و مردم است

جلسه شورای اداری شهرستان کوار با حضور فرماندار و مسوولان شهرستان در سالن اجتماعات فرهنگیان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوار، فرماندار این شهرستان در این جلسه اجرای دستوالعمل های بهداشتی را ضامن سلامت مردم و همه افراد جامعه برشمرد.

«اشکان کاظمی»با اشاره به افزایش آمار کرونا در روزهای گذشته در شهرستان گفت: دستگاه‌های اجرایی و مردم باید نسبت به اقدامات پیشگیرانه در شیوع کروناویروس،مشارکت داشته باشند.

او افزود: متاسفانه عده ای از مردم احساس می کنند که ویروس کرونا وجود ندارد و موضوع را عادی تلقی می کنند و باعث بروز خطر می شوند که وظیفه رسانه ها و نیز دستگاه های اجرایی، آگاه سازی و اطلاع از شرایط موجود است.

فرماندار شهرستان با اشاره به ضرورت استفاده از ماسک در مکان های عمومی و سرپوشیده گفت: ساختار اداری به جد عزم مبارزه و کنترل پیشگیرانه از بیماری را داشته و ارائه خدمات به مردم در ادارات در قبال استفاده از ماسک باشد.

کاظمی،تاکیدکرد:مردم با نظام سلامت همکاری داشته باشند تا بتوانیم از این بحران خارج شویم.

در ادامه، این جلسه ،دکتر«سیدعلی شمس نیا »رییس شبکه بهداشت و درمان با اشاره به افزایش مجدد شیوع ویروس کرونا در این شهرستان بر تداوم رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، پرهیز از اجتماعات غیرضروریو رعایت اصول بهداشتی در جامعه تاکید کرد.

او با توضیح به اینکه کرونا هنوز وجود دارد، ادامه داد: در موج اول شیوع کرونا ویروس افراد بسیار حساس‌تر بودند و دستورالعمل‌های مقابله با شیوع کرونا ویروس مانند استفاده از دستکش، ماسک، مواد ضدعفونی کننده و فاصله گذاری اجتماعی را رعایت می‌کردند، اما اکنون افراد بسیار کمی موارد بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی را رعایت می‌کنند و اوضاع جدی گرفته نمی‌شود.

او گفت: رعایت فاصله گذاری اجتماعی و بهداشت فردی همچنان مورد تاکید است و حضور در تجمعات،مراسم ختم و عروسی و همچنین مکان های پر ازدحام می تواند خطر شیوع و انتقال ویروس کرونا را افزایش دهد.

شمس نیا،مردم را عامل اصلی در شکست کرونا دانست و افزود: قطعا با رعایت پروتکل های بهداشتی و رعایت فاصله گذاری اجتماعی می توانیم زنجیره انتقال این ویروس را قطع کنیم که این امر در گرو همکاری همه مردم است.

رییس شبکه بهداشت و درمان کوار در پایان از همراهی مسوولان شهرستان با این شبکه تقدیر کرد و آن را باعث دلگرمی کادر مجموعه سلامت شهرستان دانست.