• 1399/06/19
به گزارش روابط عمومی شبکه کوار

تکمیل پرسشنامه در خصوص مبارزه با شیوع ویروس کرونا

تکمیل پرسشنامه و نظرات شهروندان در راستای برنامه بهتر در حوزه اطلاع رسانی در خصوص مبازره با شیوع ویروس کرونا

به اطلاع می رساند که به منظور بررسی *نظرات شهروندان استان فارس* نسبت به برنامه های حوزه آموزش و اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در خصوص مبارزه با شیوع ویروس کرونا، پرسش نامه ای به آدرس لینک زیر تهیه گردیده که تک تک پاسخ های صادقانه و صحیح شما شهروندان محترم، مجموعه سلامت دانشگاه را در جهت برنامه ریزی بهتر در حوزه اطلاع رسانی در خصوص این بیماری تا ریشه کن شدن نهایی آن یاری خواهد نمود. بنابراین پاسخ های صحیح شما در این طرح، چراغ راه ما در مسیر خدمت خواهد بود.

*همچنین به منظور ارج نهادن به همکاری ارزشمند شما شهروندان عزیز، به قید قرعه هدایای نقدی نیز در نظر گرفته شده، لذا در صورت تمایل به شرکت در قرعه کشی می توانید شماره تلفن همراه خود را در قسمت پایانی پرسش نامه درج نمایید.*

🇮🇷 لطفا با انتشار این پیام همکاران ما را در حوزه سلامت یاری نمایید. 🇮🇷

*روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز*