• 1402/01/30
شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار

تقدیر از کارشناسان علوم آزمایشگاهی حوزه بهداشت و درمان کوار به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی

.

به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی از کارشناسان علوم آزمایشگاهی حوزه بهداشت و درمان کوار تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، دکتر «حسین فرخ»، معاون بهداشت شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، ضمن گرامی داشت روز علوم آزمایشگاهی، از تلاش های کارشناسان علوم آزمایشگاهی حوزه بهداشت و درمان کوار تشکر کرد و گفت: روز ملی علوم آزمایشگاهی مجالی ست برای تقدیر از تلاش های ارزشمند خانواده بزرگ علوم آزمایشگاهی که اهمیت نقش آن ها در ارتقای سلامت جامعه و خدمات تشخیصی به خصوص در دوران بیماری کرونا به همگان ثابت گردید.