• 1403/07/09
روابط عمومی شهرستان کوار

تقدیر از کارشناس مسئول سلامت محیط شبکه بهداشت ودرمان کوار

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، به مناسبت روز جهانی  بهداشت محیط، طی جلسه ای با حضور معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار از همکاران واحد بهداشت محیط تقدیر و تشکر بعمل آمد.

دکتر "آرش اسفندیاری بیات" معاون بهداشتی شبکه ضمن تاکید براهمیت و جایگاه بهداشت محیط و تاثیر آن در دستیابی به توسعه پایدار و زندگی سالم گفت : رسالت مهندسین بهداشت محیط، صیانت از محیط زندگی است و این عزیزان با شناسایی و کنترل عوامل محیطی تاثیر گذار بر سلامت، مسئولیت خطیری را با توجه به گسترش روز افزون و تنوع آلاینده های محیطی در اجرای رسالت خود برعهده دارند.

رعایت  دستورالعمل های بهداشتی و نظارت بر اجرای صحیح آنها از جمله وظایف کارشناسان بهداشت محیط است و رصد مشکلات و مسائل بهداشتی در زمان حال و تلاش در جهت بهبود آن و دستیابی به اهداف پروتکل ها و آیین نامه های بهداشتی ، مهمترین رسالت همکاران بهداشت محیط می باشد.

وی ضمن تشکر از تلاش شبانه روزی کارشناسان بهداشت محیط در مناسبت های مختلف افزود: همانگونه که استحضار دارید اقدامات بهداشت محیط در راستای تامین و ارتقای سلامت جامعه می باشد و در این راستا دقت، تلاش و احساس مسئولیت صادقانه مدنظر سیستم بهداشتی است و به همین دلیل تلاشگران عرصه سلامت باید با نهایت حساسیت و دقت توصیه های بهداشتی را در جامعه نهادینه نمایند.

در پایان از کارشناسان ,واحد سلامت بهداشت محیط و کارشناس مسئول این واحد"رضا زارع "نیز با اهدا شاخه گل  تقدیر و تشکر بعمل آوردند.کریمی