• 1399/02/21
  • - تعداد بازدید: 14
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
به گزارش روابط عمومی

تشدید نظارت‌های بهداشتی بر اصناف در ماه مبارک رمضان در کوار

مسوول واحد بهداشت محیط کوار: با هدف ساماندهی و بهبود وضعیت بهداشتی کارگاه‌ها و صنوف حساس در ایام ماه مبارک رمضان طرح ویژه تشدید بازرسی،با حضور فعال بازرسین بهداشت محیط شبکه کوار انجام شد.

مسوول واحد بهداشت محیط کوار: با هدف ساماندهی و بهبود وضعیت بهداشتی کارگاه‌ها و صنوف حساس در ایام ماه مبارک رمضان طرح ویژه تشدید بازرسی،با حضور فعال بازرسین بهداشت محیط شبکه کوار انجام شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوار،کارشناس مسوول واحد بهداشت محیط کوار گفت: با توجه به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان در راستای اجرای پروتکل های بهداشتی و طرح فاصله گذاری اجتماعی،نظارت بر اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی شهرستان کوار از سوی کارشناسان بهداشت محیط از نخستین روز ماه رمضان تشدید شد.

  

مهندس«زهرا قاسمی» افزود: در این بازرسی ها کارشناسان بهداشت محیط ضمن بازدید از مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی از جمله قنادی ها، شیرینی فروشی‌ها و عرضه محصولاتی از جمله (زولبیا و بامیه) و همچنین آش و حلیم فروشی‌ها در راستای ارتقای سطح سلامت مردم روزه دار آموزش ها و توصیه های لازم بهداشتی به متصدیان نیز ارایه دادند.

 
 

او اضافه کرد: در این برنامه مواردی همچون رعایت بهداشت فردی، نظافت عمومی، روپوش، کلاه، دستکش، ایمنی مواد غذایی،لوازم و تجهیزات در محیط کار،دمای نگهداری، فضای فیزیکی، و دیگر موارد در صنوف حساس کنترل و نظارت شد.

 

کارشناس مسوول واحد بهداشت محیط کوار یادآور شد: کنترل بر فعالیت این صنوف در ماه رمضان به طور جدی انجام می شود و بازرسان بهداشت محیط شبکه با همکاری سایر نهادها از جمله اتاق اصناف،اداره صمت و نیروی انتظامی به‌طور مستمر بر فعالیت واحدهای صنفی و رعایت دستورهای بهداشتی نظارت می‌کنند.

قاسمی،با تاکید بر برخورد با واحدهایی که رعایت اصول بهداشتی را سرلوحه کار خود قرار نمی دهند،افزود: در صورتی که دستورالعمل های بهداشتی، از سوی صاحبان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی رعایت نشود، از ادامه فعالیت آنها جلوگیری می شود.

کارشناس مسوول واحد بهداشت محیط کوار،در پایان گفت: گشت های کارشناسان شبکه بهداشت و درمان کوار در طول ماه مبارک رمضان به صورت گسترده در حال انجام است و شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی از طرف صنف های مختلف، با سامانه 190 وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تماس بگیرند.

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبری : 23968
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید