• 1399/07/12
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوار

تداوم نظارت بر اجرای قوانین بهداشتی در مدارس کوار

رییس شبکه بهداشت و درمان کوار،از تداوم ارزیابی و نظارت کارشناسان بهداشتی بر اجرای دستورالعمل های بهداشتی پیشگیری از کرونا در مدارس این شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوار، رییس شبکه با اشاره به تلاش فعالیت کارشناسان بهداشت بر اجرای قوانین بهداشتی در مدارس گفت: کارشناسان شبکه بهداشت و درمان کوار با حضور در مدارس شهرستان، روند اجرای پروتکل های بهداشتی برای حفظ سلامت دانش آموزان و معلمین را مورد بررسی قرار دادند.

«سید علی شمس نیا» افزود: در این بازدیدها ضمن بررسی رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی طبق شیوه‌نامه‌های ارسالی به مدارس شهرستان ،کارشناسان با حضور در کلاسهای درس آموزش های در خصوص رعایت پروتکل‌های بهداشتی ، شستشوی مرتب دست ها، استفاده از ماسک و فاصله گذاری اجتماعی، استفاده از لوازم التحریر را به دانش آموزان یادآوری شد.

او اضافه کرد: در بازدید ها انجام شده بر گندزدایی مستمر بخش های مختلف به ویژه سرویس های بهداشتی آبخوری ها و فضاهای محیطی مورد استفاده دانش آموزان تاکید و آموزش های بهداشتی لازم به مراقبین سلامت، مسئولان مدارس، والدین و دانش آموزان ارائه شد.

او یادآور شد هم چنین از مدیران مدرسه برای جلوگیری از شیوع بیماری کرونا در خواست شد:مقررات، توصیه ها و پروتکل های بهداشتی در مدارس با حساسیت بیشتری اجرا گردد.

رییس شبکه بهداشت و درمان کوار در ادامه گفت: با توجه به شرایط حساس جامعه با هماهنگی های صورت گرفته با آموزش و پرورش، کار بازدیدها با جدیت در حال انجام است و بازرسان بهداشتی به صورت مستمر بر اساس چک لیست ها، پیگیری های لازم را انجام می دهند.

این بازدید ها با هدف کنترل و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا و حفظ سلامت دانش آموزان و فرهنگیان با همکاری اداره آموزش و پرورش مدارس شهرستان کوار در حال انجام است.