• 1398/04/30

تجلیل از 3واحد های برتر تولید کننده مواد غذایی در شهرستان کوار

در مراسمی از بین 23 واحدهای صنایع غذایی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی شهرستان کوار سه واحد برتر و مدیران واحدهای تولیدی بر اساس شاخص های تعیین شده تحت پوشش غذا و دارو شبکه بهداشت و درمان کوار با اهدای لوح یادبود و تندیس تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی در شبکه بهداشت و درمان کوار؛ «دکتر «سید علی شمس نیا » رییس شبکه بهداشت و درمان کوار، هدف از برگزاری این مراسم را ارتقاء کیفیت و تشویق برای رعایت استانداردهای لازم در حوزه تولید غذا عنوان کرد.

رییس شبکه بهداشت و درمان کوار با اشاره به اینکه تولیدکنندگان باید به تولید محصولات تامین کننده سلامت جامعه اهتمام داشته باشند، اظهار کرد: قسمت عمده ای از موفقیت‌ در پیشگیری از بروز بیماری‌ها به کنترل محصولات در مرحله تولید در کارخانه‌ها و حفظ سلامت و ایمنی مصرف کنندگان بستگی دارد.

شمس نیا،بر نقش مهم مسئولان فنی واحدهای تولیدی بر سلامت تاکید کرد و گفت: مسئولان فنی واحدهای تولیدی، کلید سلامت مردم هستند .

او افزود: مسئولین فنی واحدهای تولیدی یکی از موثرترین بازوان اجرایی سازمان غذا و دارو در نظارت بر سلامت و کیفیت محصولات غذایی، می‌باشند.

رییس شبکه بهداشت و درمان کوار در بخشی دیگر بیان داشت:با توجه به حساسیت موضوع مواد غذایی امید است آینده‌ای سالم برای خودمان، فرزندان و نسل آینده تامین کنیم چراکه کشوری که رو به پیشرفت است باید جامعه سالمی داشته باشد تا به اهداف خود برسد و موفق باشد.

در ادامه، "محمد عنصری" کارشناس غذا دارو شبکه بهداشت و درمان کوار در زمینه اهمیت نظارت بر ایمنی مواد غذایی و نقش تغذیه صحیح و اجرای درجه بندی واحدهای تولیدی مطابق چک لیست ارزیابی برنامه‌های پیش نیازی در کارخانجات تولیدی مطالبی عنوان کرد.

او گفت: نظارت بر فرآورده های غذایی پیش از تولید یک محصول براساس استانداردها و ضوابط فنی و بهداشتی مورد ارزیابی دقیق کارشناسان غذا و دارو قرار می گیرد.

در ادامه،مدیران واحدهای تولیدی به بیان مسایل خود از قبیل روند نمونه برداری محصولات خوراکی و ارسال به آزمایشکاه ها،صدور پروانه های بهداشتی تولید پرداختند.

این همایش با حضور امام جمعه و معاون فرماندار،رییس اداره صنعت و معدن و تعدادی از مدیران و مسئولین فنی در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.

• گروه خبری :