• 1399/03/24

تاکید بر ارائه خدمات شایسته دارویی به مراجعان و بیماران در نشست هم اندیشی با حضور داروسازان شهرستان کوار

.در راستای برنامه جامع مدیریت خدمات دارویی در داروخانه ها ،نشستی با حضور مسئولین فنی و موسسین داروخانه ها،با هدف ساماندهی و بررسی آخرین وضعیت روند ارائه خدمات دارویی در داروخانه ها شهرستان کوار برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوار،رییس شبکه کوار در این نشست با قدردانی از فعالیت های شبانه روزی داروسازان و مسوولین فنی داروخانه های شهرستان در ارائه خدمات دارویی و تجهیزات اولیه برای پیشگیری از کرونا ویروس، داروخانه‌ها را یکی از مراکز اصلی در خط مقدم مقابله با کرونا برشمرد.

دکتر«سید علی شمس نیا» افزود: داروخانه‌ها علیرغم خطر ابتلای برخی کارکنان و مسئولان فنی عرصه را خالی نکردند و به ارائه خدمات خود ادامه دادند.

او با تاکید بر نقش مهم داروخانه ها به عنوان یکی از بازوهای نظام دارویی در کشور، ارتقا کیفی فرایند عرضه دارو در داروخانه ها،حل مشکلات داروخانه و رضایت هر چه بیشتر بیماران از مهم ترین اولویت های در داروخانه ها برشمرد.

شمس نیا،با اشاره به همکاری داروسازان و نقش آن ها در پیشبرد برنامه های بهداشتی درمانی افزود: داروسازان مستقر در داروخانه ها در دسترس ترین عضو تیم درمانی می باشند که در هر زمان آماده ارائه خدمات دارویی و درمانی به بیماران و مراجعه کننده گان هستند

در ادامه،رییس شبکه بهداشت و درمان کوار،خواستار هماهنگی بیشتر مسئولین فنی شاغل در داروخانه در راستای اجرای طرح پزشک خانواده شد.

در این نشست دکتر «الهه یزدانی »کارشناس نظارت بر امور دارو شبکه بهداشت و درمان کوار ضمن توضیحاتی در خصوص آئین نامه و دستورالعمل پزشک خانواده در امور خدمات دارویی و داروخانه ها ،از اهمیت حضور فعال مسئول فنی در داروخانه و کنترل و نظارت توضیحاتی ارایه کرد.

در پایان داروسازان و مسئولین داروخانه ها نظرات خود راستای بهبود روند ارائه خدمات دارویی در داروخانه ارائه نمودند.