• 1403/02/26
روابط عمومی شهرستان کوار

برگزاری پویش ملی سلامت دهان و دندان در شهرستان کوار

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کوار ،پویش ملی سلامت دهان و دندان در این شهرستان هماهنگ با سراسر کشور از تاریخ (17-19اردیبهشت ماه ) برگزار گردید.

دکتر "آرش اسفندیاری"معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار گفت : در راستای پویش ملی سلامت دهان و دندان جلسات متعددی با همکاران ستادی، بهورزان، مراقبین سلامت و ارگان های مختلف شهرستان کوار برگزار گردید و اهمیت مسئله دهان و دندان و تاثیر متقابل آن بر بیماری های غیر واگیر از جمله ؛ پرفشاری خون ،سرطان و دیابت به گروههای مختلف سنی، دانش آموزان و مادران باردار شرح داده شد .

در این جلسات با همکاری دیگر ارگان ها نسبت به برگزاری اردوی جهادی در روستای باغان هماهنگی های لازم انجام شد.

همچنین دکتر "زهرا شمس "مسئول واحد بهداشت دهان و دندان شهرستان کوار گفت: در این پویش سه روزه آموزش بهداشت دهان و دندان و معاینه 4500 دانش آموز مقطع ابتدایی انجام شدکه 3500نفر آن ها وارنیش فلواراید نیز دریافت کردند.

در اردوی جهادی برگزار شده در روستای باغان نیز تعداد 400 مورد معاینه ،50 مورد کشیدن دندان ،10مورد پالپوتومی و پرکردن دندان و 200مورد وارنیش فلوراید انجام شد. همچنین در این اردو مسابقه نقاشی بین کودکان مراجعه کننده با موضوع سلامت دهان و دندان برگزار گردید و در انتها به برگزیدگان جوایز نفیسی اهدا شد.