• 1401/08/30
شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار

برگزاری نشست سلامت جوانان با همکاری اداره ورزش و جوانان و دانشگاه های سطح شهرستان در شبکه بهداشت و درمان کوار

.

معاون بهداشت شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، از برگزاری نشست سلامت جوانان با همکاری با اداره ورزش و جوانان و دانشگاه های سطح شهرستان شهرستان کوار خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، دکتر «حسین فرخ» معاون بهداشت شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، از برگزاری نشست سلامت جوانان با همکاری با اداره ورزش و جوانان و دانشگاه های سطح شهرستان با هدف ایجاد هماهنگی و تعامل بیشتر و ارایه آموزش هایی در حوزه سلامت و بهداشت در جهت ارتقای سطح سلامت جوانان خبر داد.

دکتر «حسین فرخ » در ادامه گفت: در این نشست که به همت واحد سلامت نوجوانان و جوانان شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار پیگیری شد؛ بر معاینه دانشجویان جدید الورود دانشگاه پیام نور و دانشگاه آزاد اسلامی توسط تیم سلامت شامل پزشک و مراقب سلامت و ارایه آموزش به دانشجویان در حوزه های سلامتی و بهداشت توسط کارشناسان مرکز بهداشت تاکید شد.

در این نشست مهندس منصوری رییس اداره ورزش و جوانان، مهندس میرزایی رییس دانشگاه پیام نور و مهندس رحمانیان نماینده دانشگاه آزاد کوار حضور داشتند./ مرتضی خسروی