• 1401/08/30
شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار

برگزاری نشست ایمنی، بهداشت و تغذیه دانش آموزان با حضور معاون اداره کل آموزش و پرورش استان فارس در شبکه بهداشت و درمان کوار

.

نشست ایمنی، بهداشت و تغذیه دانش آموزان با حضور معاون اداره کل آموزش و پرورش استان فارس در شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، دکتر «امید نیکو» سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، از برگزاری نشست ایمنی، بهداشت و تغذیه دانش آموزان با حضور معاون اداره کل آموزش و پرورش استان فارس در شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار با هدف ایجاد هماهنگی و تعامل بیشتر و ارایه آموزش هایی در حوزه سلامت و بهداشت در جهت ارتقای سطح سلامت دانش آموزان خبر داد.

دکتر «امید نیکو» در ادامه گفت: در این نشست که به همت واحد سلامت  نوجوانان و جوانان شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار پیگیری شد؛ بر آگاه سازی خانواده ها و مسولان مدرسه در خصوص بیماری های غیرواگیر در دانش آموزان، اهمیت رعایت دستورالعمل های بهداشتی در جهت پیشگیری از آنفولانزا و بیماریهای تنفسی و همچنین غربالگری کارکنان اداره آموزش و پرورش  جهت پیشگیری از بیماری های غیرواگیر تاکید شد.

در این نشست دکتر حسینی معاون تربیت بدنی اداره کل اموزش و پرورش استان فارس، مهندس زارع رییس اداره تندرستی و مهندس رشیدی رییس اداره آموزش و پرورش شهرستان کوار حضور داشتند./ مرتضی خسروی