• 1400/07/28

برگزاری جلسه کمیته پیشگیری از خودکشی شهرستان کوار

جلسه کمیته پیشگیری از خودکشی شهرستان کوار روز سه شنبه مورخ 27 مهر 1400 با حضور اعضای کمیته یاد شده و با موضوع بررسی راهکارهای موجود در جهت کاهش نرخ خودکشی در شهرستان، در دفتر رئیس شبکه بهداشت برگزار گردید.

جلسه کمیته پیشگیری از خودکشی شهرستان کوار روز سه شنبه مورخ 27 مهر 1400 با حضور رئیس شبکه بهداشت،کارشناس مسئول سلامت روان شبکه، روانشناس مرکز جامع سلامت امیر المومنین شهر کوار، رئیس اورژانس اجتماعی، نماینده اداره بهزیستی، نماینده بیمارستان کوار، کارشناس کاهش آسیب اداره آموزش و پرورش، معاون اجتماعی سپاه و مسئول اداره تبلیغات اسلامی شهرستان در دفتر رئیس شبکه بهداشت برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار گفت: در حال حاضر یکی از بزرگترین مشکلات سلامت کشور و شهرستان، معضل بیماری های روحی و روانی و افزایش نرخ خودکشی در بین اقشار مختلف جامعه به ویژه نوجوانان و جوانان می باشد که در این راستا باید همه ادارات و ارگانهای عضو کمیته، نهایت تلاش و پیگیری خود را در جهت پیشگیری از بروز بیماری های یاد شده و کاهش تعداد خودکشی ها انجام دهند.

محسن مردانی افزود: همکاری بین بخشی و همه جانبه جهت کاهش و کنترل این معضل اجتماعی بخصوص در بین اقشار نوجوان و جوان شهرستان مهمترین هدف و آرمان این کمیته می باشد که در این راستا نیاز به همکاری و مساعدت همه مسئولین ارشد شهرستان می باشد.

پایان خبر.