• 1399/04/01

برگزاری جلسه ستاد شهرستانی پیشگیری و مقابله با کرونا ویروس کوار

هفدهمین جلسه ستاد مدیریت بیماری کرونا در فرمانداری کوار با حضور اعضای ستاد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوار،فرماندار شهرستان کوار با تقدیر از تلاش شبانه روزی کادر بهداشتی و درمانی شبکه بهداشت در خط مقدم و همدلی و مساعدت های سازمان های مختلف از ابتدای شیوع کرونا گفت: موج دوم بیماری کرونا بسیار جدی تر و خطرناکتر از موج اول است و همکاری و همراهی مردم و مسوولان برای مقابله با شیوع گسترده این ویروس لازم و ضروری است.

«اشکان کاظمی»با اشاره به اینکه عادی سازی اوضاع و بی‌توجهی به رعایت بهداشت،کرونا را به موج دوم می‌کشاند افزود: این ویروس همچنان در جامعه وجود دارد و می بایست دستگاه های اجرایی و مردم نسبت به اقدامات پیشگیرانه در شیوع کروناویروس، مشارکت داشته باشند و با هم‌گرایی و هم‌افزایی بتوانیم این بحران را پشت سربگذاریم.

فرماندار شهرستان کوار در ادامه یادآور شد: آموزش و آگاهی رسانی تاثیر بسزایی در کاهش بیماری کرونا دارد و باید دستگاه ها اجرایی در حوزه ی مسئوولیت های اجتماعی خود، بر رعایت پروتکل های بهداشتی در محیط سازمانی خود پافشاری کنند و از این مساله به سادگی عبور نکنند.

در ادامه، این نشست،دکتر«سیدعلی شمس نیا »رییس شبکه بهداشت و درمان با اشاره به افزایش مجدد شیوع ویروس کرونا در این شهرستان بر تداوم رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، پرهیز از اجتماعات غیرضروری و رعایت اصول بهداشتی در جامعه تاکید کرد.

او،بابیان اینکه مردم وضعیت را عادی تلقی می کنند،اظهار کرد: با توجه به شرایط بحرانی کرونا شهروندان باید شیوع بیماری کرونا را جدی بگیرند و پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنند و این بی توجهی، نتایج زیانباری به همراه دارد و ممکن است موجب شیوع دوباره این ویروس و گسترش بیماری کرونا در شهرستان شود.

در این نشست آمادگی همه دستگاه‌های اجرایی و خدمات رسان برای مقابله با موج دوم کرونا تأکید شد.

در این جلسه آخرین آمار مرتبط با افراد مبتلا به ویروس کرونا و مجموعه اقدامات صورت گرفته در سطح شهرستان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.