• 1398/09/16

بررسی راهکارهای تقویت همکاری ها بین شبکه بهداشت و آموزش و پرورش کوار

این نشست با هدف هماهنگی بین مدیران و کارشناسان در راستای ارتقا سطح بهداشتی دانش‌آموزان کوار برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوار، در این جلسه بر رعایت بهداشت به عنوان پیش شرط سلامت جامعه تاکید شد.

رییس شبکه بهداشت و درمان کوار گفت: سلامت جامعه در گرو سلامت مدارس است و فرهنگ سلامت در مدارس باید پیاده‌سازی شود.

دکتر «سید علی شمس نیا»افزود: مخاطرات پنهان برخی از مسایل در حوزه سلامت قابل جبران نیست و فرهنگ‌سازی در حوزه سلامت باعث کاهش این خطرات خواهد شد و اولین قدم آموزش و پرورش، توجه به مسایل بهداشتی مدارس است.

او با بیان اینکه فرهنگ سازی در بخش بهداشت و سلامت باید از مدارس آغاز شود افزود: مدارس بهترین مکان برای ترویج و آموزش برنامه های پیشگیرانه است.

شمس نیا،در ادامه گفت: شبکه بهداشت و درمان کوار،به جد بر نظارت بهداشت مدارس تأکید دارد؛چرا که سلامت دانش آموزان در عدم رعایت بهداشت به مخاطره خواهد افتاد.

رییس شبکه بهداشت و درمان کوار،در بخشی دیگر با اشاره به اقدامات حوزه بهداشت و درمان در مجموعه آموزش و پرورش شهرستان افزود: تعیین تغذیه مصرفی مقاطع مختلف و اقلام مورد عرضه در بوفه مدارس باید تعریف شده و بانظارت کارشناسان تغذیه باشد تا سلامت دانش آموزان در خطر نیفتد.

شمس نیا،در این نشست به وجود بیماری های فراگیر و فصلی نسبت به آموزش و نظارت بر رعایت کردن بهداشت در مدارس اشاره کرد.

در ادامه،دکتر«سپیده عاشوری» رییس مرکز بهداشت شهرستان کوار بر ارجاع دانش آموزان به مراکز خدمات جامع خدمات سلامت،پزشکان خانواده برای انجام مراقبت های مقدماتی و تکمیلی آنها به عنوان آینده سازان کشور تأکید کرد.

«رضا عبیدی»مدیرآموزش و پرورش شهرستان کوار در این نشست ضمن قدردانی در خصوص تعامل و همکاری همه جانبه با این اداره در اجرای طرح ها و برنامه های حوزه بهداشت و سلامت در مدارس اظهار داشت: سلامت دانش آموزان و فرهنگسازی در زمینه بهداشت ،منجر به ارتقاء سلامت جامعه خواهد شد.

در حاشیه برگزاری این نشست گفت و گو در خصوص معاینه های مقدماتی و تکمیلی دانش آموزان، اجرای طرح آهن یاری و مکمل یاری، پیمایش سلامت دهان و دندان،دانش آموزان پایه هفتم،وضعیت بوفه های مدارس،فرم تکمیل شده معاینات پزشکی و غربالگری دانش آموزان،سرویس های آبخوری و بهداشتی مدارس بررسی و تصمیم گیری شد.

این نشست مشترک با حضور رییس شبکه، مدیر آموزش و پرورش،معاون بهداشت شبکه،وکارشناسان واحد های بهداشت محیط،مدارس و تغذیه در دفتر مدیریت شبکه برگزار شد.