• 1401/04/18
شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار

بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از پروژه های در حال ساخت مراکز بهداشتی اکبرآباد، نوروزان و مظفری

.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در  سفر خود به شهرستان کوار، از پروژه های در حال ساخت مراکز بهداشتی اکبرآباد، نوروزان و مظفری بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، دکتر «بهروز رحیمی» معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، با حضور در شهرستان کوار، از پروژه های در حال ساخت مراکز بهداشتی اکبرآباد، نوروزان و مظفری بازدید کرد و در جریان روند ساخت این مراکز قرار گرفت.

دکتر «بهروز رحیمی» در این بازدید با حضور در پایگاه سلامت در حال ساخت اکبر آباد و مراکز خدمات جامع سلامت نوروزان و مظفری در جریان پیشرفت فیزیکی پروژه ها قرار گرفت و بر سرعت بخشیدن به روند ساخحت و بهره برداری از این مراکز تاکید کرد.

این پروژه ها بر اساس تفاهم نامه همکاری مشترک میان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، استانداری فارس و دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در حال ساخت است.

دکتر «جوانمرد» مدیر تحول اداری وزارت بهداشت، «عبدالعلی رحیمی مظفری» نماینده مردم روستان، کوار و خرامه در مجلس شورای اسلامی، دکتر «سید ابوالفضل هاشمی اصل» معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، دکتر «پژمان نعمت اللهی» مدیر حراست و مهندس «ابوذر پاریزی» مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این بازدید، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت را همراهی می کردند.