• 1404/09/25
  • - تعداد بازدید: 25
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار؛

بازدید سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار از واحدهای تولیدی فرآورده‌های خوراکی

 

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، در تاریخ ۲۵ آذرماه ۱۴۰۴ سرپرست شبکه بهداشت و درمان به همراه کارشناسان واحد مدیریت نظارت بر فرآورده‌های خوراکی، آشامیدنی و آرایشی از مجموعه واحدهای تولیدی سرکه‌های تقطیری و تخمیری به‌رز، نوش‌تاک و وردا بازدید به عمل آوردند.

در این بازدید، ضمن بررسی روند تولید، نگهداری و بسته‌بندی محصولات، نکات لازم در زمینه رعایت ضوابط بهداشتی و ارتقای کیفیت فرآورده‌ها به مسئولین فنی و مدیران واحدهای مذکور یادآوری شد.

 

همچنین وضعیت انطباق فرآیند تولید با استانداردهای بهداشتی مورد ارزیابی قرار گرفت و بر لزوم استمرار نظارت‌ها و بهبود فرآیندهای کنترل کیفی تأکید گردید.

در پایان، دکتر «سارا فروتن» از همکاری و تعهد تولیدکنندگان در رعایت اصول سلامت مواد غذایی تقدیر کرد و استمرار تعامل میان بخش خصوصی و نظام سلامت را لازمه ارتقای کیفیت تولید در سطح شهرستان دانست.

 

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار واحدها,اخبار
  • کد خبری : 141747
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید