روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار؛
بازدید سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار از واحدهای تولیدی فرآوردههای خوراکی

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، در تاریخ ۲۵ آذرماه ۱۴۰۴ سرپرست شبکه بهداشت و درمان به همراه کارشناسان واحد مدیریت نظارت بر فرآوردههای خوراکی، آشامیدنی و آرایشی از مجموعه واحدهای تولیدی سرکههای تقطیری و تخمیری بهرز، نوشتاک و وردا بازدید به عمل آوردند.
در این بازدید، ضمن بررسی روند تولید، نگهداری و بستهبندی محصولات، نکات لازم در زمینه رعایت ضوابط بهداشتی و ارتقای کیفیت فرآوردهها به مسئولین فنی و مدیران واحدهای مذکور یادآوری شد.

همچنین وضعیت انطباق فرآیند تولید با استانداردهای بهداشتی مورد ارزیابی قرار گرفت و بر لزوم استمرار نظارتها و بهبود فرآیندهای کنترل کیفی تأکید گردید.
در پایان، دکتر «سارا فروتن» از همکاری و تعهد تولیدکنندگان در رعایت اصول سلامت مواد غذایی تقدیر کرد و استمرار تعامل میان بخش خصوصی و نظام سلامت را لازمه ارتقای کیفیت تولید در سطح شهرستان دانست.
پایان خبر
نظر دهید