• 1401/07/30
شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار

بازدید بیماریابی رشک و شپش و ارایه آموزش های سلامت به دانش آموزان مدارس روستایی شهرستان کوار توسط بهورزان

.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، از بازدید بیماریابی رشک و شپش (پدیکلوزیس) و ارایه آموزش های سلامت به دانش آموزان شهرستان کوار توسط بهورزان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، دکتر «امید نیکو» سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار، از بازدید بیماریابی رشک و شپش (پدیکلوزیس) با هدف شناسایی موارد آلوده و پیگیری درمان آن ها و ارائه آموزش های سلامت به دانش آموزان مدارس روستایی شهرستان کوار توسط بهورزان خبر داد.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوار گفت: در این بازدید های بیماریابی که از حدود هشت هزار دانش آموز دختر و پسر مقاطع ابتدایی و متوسطه اول در حال اجراست، موارد آلوده شناسایی میشوند و مقدمات ارجاع آن ها به پایگاه های بهداشتی جهت پیگیری و درمان فراهم میگردد و همچنین طی جلسات آموزش مواردی همچون آموزش بهداشت فردی به دانش آموزان و آموزش چگونگی کنترل و پیشگیری بیماری و درمان تجمعی مدرسه به مدیران و مسیولان مدرسه ارایه میشود.

او در پایان گفت: این بازدید های بیماریابی به صورت فصلی در سطح شهرستان به همت واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس و با همکاری بهورزان در خانه های بهداشت در حال اجرا است./مرتضی خسروی